Z Ďolíčku až na kraj světa

Předprodej lístků na premiéru bohemáckého snímku spuštěn.

Z Ďolíčku až na kraj světa

Dnešního dne, tedy ve středu 19. listopadu, bude ve fanshopu Bohemians v Ďolíčku spuštěn předprodej vstupenek na premiéru dokumentárního filmu o legendárním příběhu Bohemians, klubu spojujícího Vršovice s dalekou Austrálií. Premiérový večer se bude konat v kině Lucerna ve čtvrtek 11. prosince od 20:00.

V roce 1927 byli vysláni hráči AFK Vršovice reprezentovat československý fotbal do Austrálie, k čemuž jim bylo propůjčeno jméno Bohemians. Jejich zájezd se stal jedním z nejúspěšnějších mezinárodních počinů naší kopané a do Vršovic se již vrátili AFK Bohemians, jimiž přes různé experimenty z dob komunistického režimu zůstali dodnes. Vzdát hold statečným předchůdcům se letos do Austrálie vydala skupina našich fanoušků. O obou cestách vznikl dokument, jehož komentáři propůjčil svůj hlas Ivan Trojan. Na jeho slavnostní premiéře by neměl chybět žádný pravověrný příznivec Bohemky.

Běžná vstupenka stojí 199 Kč. Fanoušci, kteří by rádi přispěli na nákladný rozpočet filmu, mají možnost za dalších 1000 Kč přikoupit voucher na afterparty, konanou v Mramorovém sále Lucerny po skončení promítání. Mimo příjemného večera s rautem v nejlepší bohemácké společnosti zakoupením tohoto VIP voucheru získáte příjemný pocit, že jste se podíleli na vzniku dokumentu a vaše jméno bude zvěčněno v titulcích mezi ostatními sponzory. Část běžných vstupenek je k mání i přes předprodejní internetový systém Lucerny na tomto odkazu. VIP vouchery jsou k zakoupení pouze v Ďolíčku. Upozorňujeme, že vstupenky lze ve fanshopu zaplatit pouze v hotovosti.

První celovečerní film o Bohemce si jistě zaslouží vyprodanou Lucernu. Proto neváhejte a pořiďte si svou poukázku na nezapomenutelnou společenskou událost co nejdříve!

Všichni, kdo mají v minulých dnech vyřízené rezervace, budou mít lístky připraveny na jméno ve fanshopu. V případě koupě vstupenek přes internet prosíme o oznámení tohoto faktu stejnou cestou, jakou byla provedena rezervace, abychom neblokovali Vaše vstupenky zbytečně.