Klokani reprezentovali

Hned trojice hráčů Bohemians zasáhla do zápasů během reprezentační pauzy.

Klokani reprezentovali

Čtenáře Virtuálního Ďolíčku jsme informovali o nominaci Petra Nerada, Milana Havla a Vojtěcha Braka do reprezentačních výběrů České republiky již dříve. Nyní přinášíme krátké ohlédnutí za těmito zápasy.

Česká "dvacítka", vedena trenérem Pavlem Hoftychem, nastoupila na Kypru ke dvěma utkáním, bohužel ani jeden nevyhrála. Nejdříve nestačili reprezentanti na výběr Rakouska (2:4), v boji o třetí místo poté podlehli domácímu Kypru (1:3). Milan Havel ve své reprezentační premiéře nastoupil do obou těchto zápasů, proti našemu jižnímu sousedovi nastoupil v základní sestavě a odehrál 68 minut, do druhého utkání zasáhl jako střídající hráč v 65. minutě. Neradova situace byla přesně opačná, do prvního utkání naskočil v 75. minutě, ve druhém utkání nastoupil od začátku a ve stejné minutě střídal.

Výběr U18 odletěl ve stejném termínu do Turecka, kde je čekaly tři zápasy postupně s Tureckem (0:2), Německem (2:3) a Nizozemskem (0:1). Stoper Bohemians Vojtěch Brak nastoupil po zdravotních problémech do jednoho celého utkání, prohře s Německem ale nezabránil.