Bohemka TV: Plzeň jsme dokázali potrápit

Pro Bohemka TV hodnotili zápas Josef Jindřišek s Romanem Pivarníkem.

Bohemka TV: Plzeň jsme dokázali potrápit

"Myslím si, že jsme odvedli dobrou práci," začal s hodnocením kapitán Bohemky Josef Jindřišek. "V první půli jsme hrozili ze standardek, škoda, že jsme nějakou neproměnili," pokračoval dále.

Kapitán Klokanů se v neděli zapsal mezi střelce branek dokonce dvakrát, bohužel nejdříve mířil na špatnou branku: "K naší smůle jsem si dal vlastního góla a Plzeň se malinko zatáhla."

Druhá branka byla již povednější, trefil se z přímého kopu z hranice velkého vápna. "Chtěl jsem to dát po zemi," přiznal záměr. "Že to tečovali, bylo jen dobře pro nás, ale k zisku bodu to nevedlo, takže jestli jsem ho dal, nebo nedal, to je jedno," litoval po dobrém výkonu Jindřišek.

Do tiskového střediska zašel po utkání tradičně i trenér Roman Pivarník. "V první řadě jsem spokojený, že jsme dokázali proti velkému favoritovi být v tomto zápase rovnoceným soupeřem a dokázali jsme ho potrápit," zhodnotil na začátku trenér. "Zápas byl otevřený do posledních vteřin," viděl další pozitiva Pivarník.

"To negativní je, že jsme zápas, který jsme odehráli kvalitně, nezvládli," narážel Pivarník na výsledek a především na nezískání nějakého bodu do tabulky. "Je škoda, že jsme dostali takto laciné góly," litoval na závěr. Celé hodnocení můžete vidět na internetové televizi Bohemka TV.