Nejstarší žákovské kategorie uzavřely podzimní mistrovské i přípravné zápasy

A přezimují ve svých skupinách shodně na stříbrném stupínku.

Nejstarší žákovské kategorie uzavřely podzimní mistrovské i přípravné zápasy

trenér u15 Ondřej Zeman hodnotí vystoupení svých svěřenců s .... 

Trutnovem: V prvních deseti minutách jsme měli problém s dostupováním a důrazem, takže jsme se k ničemu kromě polovlastní branky nedostali. Dokázali jsme však zvýšit agresivitu, rychle získávali míče a řešili situace přímočaře nahoru. Výsledkem bylo otočení skóre a jeho postupné navyšování, když některé akce byly opravdu povedené. Po změně stran již hra upadla do průměru.
Cidlinou: V prvním poločase jsme si vypracovali tříbrankový náskok, když se nám dařilo překonávat obranu domácích dobrými náběhy za obranu. Celkově však byla hra rozkouskovaná množstvím faulů a nepřesností na obou stranách. Po přestávce jsme rychle dvakrát inkasovali a zadělali si na problémy.  Naštěstí jsme se dokázali uklidnit a vzápětí dvěma brankami definitivně zápas rozhodnout. 
a Motorletem: V zápase jsme nepodali dobrý výkon. Dobře organizovaný soupeř nám svých důrazem a agresivitou dělal obrovské problémy. Nedařila se nám rozehrávka, vyráběli jsme neuvěřitelné množství nepřesných přihrávek a nebyli se schopni vyrovnat domácím v osobních soubojích a celkově jsme byli značně rozházení. Sice jsme paradoxně po několika rychlých přechodech měli zejména ve druhé půli dost vyložených šancí, ale prohra je naprosto zasloužená. 

Michal Vychodil k zápasům u14.... 
s Trutnovem: Nevím, jestli napsat, že jsme si jen splnili povinnost odehrát toto mistrovské utkání a i povinně v něm zvítězit vyšším rozdílem není moc drsné, ale když to tak vidím…. Oceňuji snahu soupeře o fotbalový projev, ale při vší snaze neměl dostatek kvalit, aby nás pozlobil a udělal zápas zajímavým a smyslu plným. Prostě není dobře, že se v kategorii u14 mezi sebou potkáváme v jedné soutěži. To není přínos pro nikoho. V momentech, kdy jsme přestávali hrát odvážně a náročně k brance se v utkání servírovala velká nuda a dvacetiminutová pasáž ze začátku druhé části, to byla lahůdka! Pár akcí bylo hezkých, mělo i kvalitu až do zakončení, ale každý za klandrem od nás očekává více těchto momentů. A hlavně to očekávám já!!!!!  
Cidlinou: Ouvej, ouvej …. Poslední podzimní mistrovské vystoupení se nám hodně nevydařilo. Přírodní tráva v tomto období asi již není pro fotbal velkou výhrou a pro náš tým tedy určitě! Marně jsem hledal v našem projevu prvky hry, které chceme v našem klubu a žácích mít a které dokážeme jindy i na hřiště přenést. Můžeme si sice říct, že terén hraje roli při zvládnutí kvality individuálních dovedností, ale s chováním, součinností a správný řešením nemá povrch nic co dělat. Nadšeně bojující domácí tým zlobil především ze stran, nastřelil tyč a jeho náběhy rychlých stranových hráčů skoro pokaždé ,,smrděly“ gólem. Naše příležitosti se rodily po průnikových přihrávkách za obranu, ale protože se nám nepodařilo vyřešit ani jeden ze samostatných úniků (napočítal jsem jich pět!!!), nelze se divit, že zápas dospěl do bezbrankového konce a do penalt, které lépe zvládl soupeř.
Trenér Fulka k Popradu: V prvním poločase jsme předvedli solidní výkon, soupeře jsme vice méně k ničemu nepustili a tak první poločas skončil zaslouženě rozdílem třech branek v náš prospěch. Do druhého poločasu jsme vstoupili nádhernou akci, kterou zakončil Pospíšil. Jakmile ale soupeř snížil, naše hra se začala rozpadat. Někteří naši hráči se začali schovávat, jako kdyby na hřišti ani nebyli (soupeř přitvrdil hru) a proto se začali objevovat pasáže, na které se nedalo ani dívat. S takovým přístupem  to asi příště pánové nepůjde  ……..
Žižkov hodnotí trenér Vychodil: Víc než se soupeřem jsme se trápili s terénem, protože sníh komplikoval nejen kontrolu nad míčem, ale i součinnost ve hře. Hosté předvedli jen pár výpadů a v obranné činnosti nás zlobili vystavováním do ofsajdu, kam jsme se úspěšně chytali a chytali.... 
a ještě i pár vět k Motorletu: Utkání hrané na třetiny lze zhodnotit jednoduše. Nejdříve jsme měli herní převahu, ale byli jsme málo nebezpeční, pak jsme polevili v kontrole nad míčem, ale zase jsme měli několik vyložených příležitostí a v poslední části se nejprve vše skloubilo v to dobré, aby to na závěr přešlo v hroznou holomajznu.