S Duklou bezgólová remíza

Juniorka hrála s "armádním" klubem bez branek.

S Duklou bezgólová remíza

Dva týdny po derby se Slavií (0:2) nastoupila juniorka k dalšímu duelu s pražským celkem, tentokrát na umělé trávě narazila na celek Dukly Praha, který se nachází v tabulce pod vršovickým týmem. Ze širšího kádru A mužstva se do sestavy trenéra Slezáka dostal Artemuk, Dočekal, Havel a Hubínek. Na druhé straně to byl zase Juroška, Kluk a David Tetour.

Do úvodní šance zápasu se dostala Dukla, když se ve 13. minutě po rohovém kopu dostal k míči Daniel Tetour, jenž svým pokusem na vzdálenější tyč jen těsně minul bránu Dočekala.

V jednatřicáté minutě se v dobrém světle ukázali Klokani. Havel nejprve přesně našel ve velkém vápně stojícího Koštíře, který mu poslal míč zpět, ale tentokrát už před bránu, odkud prvně jmenovaný nedokázal zamířit přesně mezi tři tyče.

O devět minut později se o slovo přihlásili zase domácí, chybu v rozehrávce Bohemians využil k zisku míče Troníček, poté ho posunul na Jurošku, jenž sice pohotově zakončil, ale i s tím si gólman Dočekal dokázal poradit.

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Bohemka, v 51. minutě vypálil z hranice velkého vápna Košata, bohužel rána letěla vedle svatyně Tetoura. Sedm minut na to pálil z hranice šestnáctky Havel, ani jeho pokus však za svá záda David Tetour nepustil. Mezitím se ke střele dostal ještě Artemuk, ovšem míč od jeho kopačky letěl vysoko nad branku.

V sedmašedesáté minutě viděli diváci další slibnou možnost hráčů Bohemians. Nejprve se k prudké střele dostal středopolař Koštíř, jeho tvrdou ránu ale brankář Dukly vyrazil. Následnou dorážku Havla dokázal Tetour taktéž zlikvidovat.

A opět se mohlo potvrdit známé fotbalové přísloví nedáš – dostaneš. Dukla hned z protiútoku zahrozila před Dočekalem. Zcela osamocený Vopat ranou z hranice malého vápna trefil pouze obránce, následně Brejcha zamířil do levé tyče.

Do konce zápasu si oba týmy dokázaly vypracovat ještě po jedné šanci. Nejdříve se v 83. minutě po rohovém kopu dostal k míči Havel, jeho odraženou střelu dorážel Pechr, ten však míčem napálil pouze domácího hráče. V poslední minutě utkání mohl rozhodnout Daniel Tetour, jehož přízemní střelecký pokus však Dočekal zneškodnil.

Klokani, i přes několik šancí, bohužel na tři body nedosáhli a připsali si bod do tabulky za bezgólovou remízu. Ta je jejich první v sezoně.

K poslednímu utkání letošního roku nastoupí v pondělí 1. prosince od 13 hodin na hřišti Meteoru, Bedřichovská ulice, kde přivítají Varnsdorf.