Dnešní novinky ve fanshopu

Na co se můžete těšit před zápasem se Slováckem?

Dnešní novinky ve fanshopu

Jak je tomu zvykem, tak i před posledním utkáním podzimu proti Slovácku bude ve fanshopu v Ďolíčku připraveno několik novinek. Blíží se Vánoce a tak fanshop tentokrát připravil nových produktů více. Hlavní novinkou je bavlněný retro dres s nášivkou loga Bohemians ČKD Praha. Dostupný bude pro dospělé v rozmezí velikostí S - XXXL za cenu 1 099 Kč, rovněž také pro děti ve velikostech 116 - 164 za cenu 799 Kč.

Další očekávanou novinkou je nástěnný klubový kalendář pro rok 2015, sestavený je opět z fotografií klubového fotografa Pavla Jiříka ml. Jeden výtisk ve formátu A3 vás vyjde na 199 Kč. Dále opět zařazujeme do prodeje oblíbené pruhované mikiny na zip, pánské za 1 099 Kč a dámské za 899 Kč. V příštích dnech budou i v dětských velikostech.

Na zimu se můžete vybavit zakoupením zimní pletené čepice a to hned ve třech variantách - zelenobílé a černé s logem Bohemians Praha a zelené s retro logem Bohemians ČKD Praha. Každý model seženete ve třech různých velikostech. Cena jedné čepice je 249 Kč. Když už zahřejete hlavu, dopřejte stejný komfort i rukám díky pleteným rukavicím za 149 Kč, také ve třech velikostech.

Pokud chcete pořídit pro sebe nebo své blízké nějakou maličkost, nabídneme vám vykrajovátko těsta ve tvaru klokana (39 Kč), vlaječku Bohemians ČKD Praha (99 Kč) nebo frisbee (89 Kč).

Doplněná je také nabídka klubových šál. Vybírat můžete z pěti různých motivů. Za každou ze šál zaplatíte 300 Kč. V příštích dnech do fanshopu dorazí také dětské šály a oblíbená šála s motivem mistra ligy 1982/1983, kterou trvale zlevníme z 350 Kč na obvyklých 300 Kč.