Finále Miss Klokan je zde!

Hlasujte ve finálovém kole o nej fanynku Bohemky.

Finále Miss Klokan je zde!

V pondělí 1. prosince večer bylo spuštěno hlasování ve finálovém kole ankety Miss Klokan 2014. Z prvního kola postoupilo do finále pět dívek, které si dokázaly získat největší přízeň uživatelů Virtuálního Ďolíčku, a mezi nimi budete nyní vybírat absolutní vítězku.

Finalistky dostaly v pátek příležitost setkat se se svými oblíbenými hráči a zapózovat s nimi pro finálové fotky. Rozhodne i vkus fanynek o vašich sympatiích? Vítězka prvního kola Dáša Zoubková si vybrala Ivana Lietavu, Martina Císařová Jana Moravce, Lucie Lukáčová vytvořila dvojici s Radkem Šírlem, Helena Richtrová si z kabiny vytáhla Milana Švengera a Petra Sojková jde do boje po boku kapiána Pepy Jindřiška.

Systém hlasování je stejný jako v prvním kole. Každý uživatel webu Virtuální Ďolíček může hlasovat pro tři favoritky, z nichž udělí té nejsympatičtější tři body, dalším potom dva a jeden bod. Hlasovací stránku najdete na adrese http://www.bohemians.cz/miss/

Slavnostní vyhlášení ankety proběhne na Vánocích s Klokanem 13. prosince, hlasování proto bude ukončeno ve čtvrtek 11. prosince o půlnoci. Neváhejte podpořit své favoritky!

Podrobná pravidla soutěže naleznete zde.