Vánoce s Klokanem v sobotu!

Přijďte na tradiční předvánoční akci do Ďolíčku s celou rodinou.

Vánoce s Klokanem v sobotu!

Podzimní část sezony již skončila, advent je v plném proudu a to znamená jediné. Blíží se Vánoce s Klokanem! Již tuto sobotu 13. prosince od 15 hodin odstartuje na náměstíčku v Ďolíčku tradiční předvánoční akce nejenom pro fanoušky Bohemians, ale i pro rodiny s dětmi z blízkého okolí.

Vše začíná ve tři odpoledne vystoupením pro děti, ovšem i pro dospělé je připraven program. Nejenom oni mohou využít možnosti prohlídky zázemí stadionu a nahlédnutí do prostor A mužstva, kde je čeká malé překvapení. Zájemci se mohou připojit k exkurzi mezi třetí a čtvrtou hodinou odpoledne. Klubové muzeum bude otevřeno po celou dobu Vánoc s Klokanem a bude přístupné všem fanouškům, stejně jako klubový fanshop na ochozu stadionu.

V Ďolíčku budou připravena další stanoviště. Děti se mohou vyfotografovat u fotostěny s Michalem Šmídem a Jakubem Radou, popřípadě hned vedle využít možnosti legálního sprejerství na naší graffiti stěně. Na náměstíčku budou ale přichystána i další stanoviště pro děti, mimo jiné si budou moci vyzkoušet holandský billiard z Harlequ'in baru.

Pro dospělé bude zase před fanshopem stánek společnosti Dacaffé, tudíž můžete ochutnat vynikající kávu či se vybavit do zásoby originálním dárkem v podobě Kafe s klokanem. Vhodným doplněním ke kávě je zákusek, proto na ochozu tribuny vyhlásíme soutěž o nejlepší vánoční cukroví s tématem Bohemky! Ať už se vybavíte vykrajovátkem ve tvaru klokana z našeho fanshopu nebo zelenou polevou, neváhejte přinést na výstavu a ochutnávku své výtvory a dokreslit tím vánoční atmosféru v Ďolíčku. Odborná porota z řad hráčů A-mužstva potom určí vítěze, který obdrží klubové suvenýry a poukaz na odběr vánočního kapra. Své výtvory na určené místo u fanshopu přinášejte nejpozději do 16:00.

Ve čtyři hodiny začne na pódiu hlavní program. Dojde ke křtu nového nástěnného kalendáře, představíme vám mládežnické reprezentanty, kteří hájí barvy Bohemians, a především vyhlásíme fanouškovské ankety Miss Klokan 2014 a hráč a gól roku 2014. Pro své favority a favoritky můžete hlasovat až do čtvrteční půlnoci.

Vše bude završeno v pět hodin krásným ohňostrojem a pyroshow, kterou mají na starost Bohemians ultras! Přijďte si užít s celou rodinou klidnou a pohodovou atmosféru v předvánoční čas na stadion do Ďolíčku.