Slavnostní premiéra bohemáckého filmu za dveřmi

V předprodejích ještě jsou k dispozici vstupenky.

Slavnostní premiéra bohemáckého filmu za dveřmi

Již tento čtvrtek, 11. prosince ve 20:00 se uskuteční sváteční událost v životě našeho klubu. Premiéra filmu, vyprávějícího jeden z nejslavnějších příběhů naší historie, příběh o cestě do Austrálie. Tedy o dvou cestách, té z roku 1927 a té letošní, kdy se vydali za poznáním legendy svého milovaného klubu k protinožcům naši fanoušci.

O samotném filmu již bylo napsáno mnoho například v našem starším článku zde. Připomínka blížícího se termínu však nikdy není na škodu. Nezapomeňte si pořídit vstupenku a být při tom! Přibližně 90 lístků je ještě k dispozici v předprodeji kina Lucerna jak na pokladně biografu, tak v internetovém předprodeji. Pár desítek vstupenek zbývá ještě i ve fanshopu v Ďolíčku, tam však budou v prodeji již pouze ve středu. V den premiéry již zakoupíte vstupenku pouze v Lucerně.

Přijďte si i vy užít společenské události, jakou jsme tu ještě neměli. Bohemka je prvním českým fotbalovým klubem, který to dotáhl až na stříbrné plátno jednoho z nejtradičnějších kin v Praze. Klokani, buďte při tom!