Výsledkový servis z 6. prosince

Dorostenci potrápili lídra tabulky, v závěru roku remizovali 2:2.

Výsledkový servis z 6. prosince

V prosinci ke svému utkání nastoupil jen nejstarší dorost, tedy kategorie U19 vedená trenérem Michalem Zachem. K rozloučení s rokem 2014 přijel na umělou trávu na Šeberově lídr tabulky, 1.FK Příbram. Ta vede tabulku před druhou Slavií dokonce o osm bodů, dorostence tedy nečekalo nic jednoduchého.

U19
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram 2:2 (2:0)
Branky Bohemians: 3. Káš (Bláha), 15. Brak (Bláha).
Bohemians Praha 1905: Dařina - Brak, Kalaš, Hořák, Malík - Tokár, Bláha (85. Radimský), Přibyl - Grohmann, Vachoušek, Káš (30. Věchtík).
Trenér Michal Zach: "Do utkání proti lídrovi soutěže jsme vstoupili velmi dobře a po kvalitně zahraných standardních situacích jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Postupem času se začala projevovat vyšší herní kvalita soupeře, který nás dostal pod tlak, avšak naše dobře pracující defenzíva hostům v prvním poločase skórovat nedovolila. Ve druhé půli Přibram ještě více zkvalitnila svoji kombinační hru, nám se nedařilo podržet míč. Za zmínku stojí Kalašova střela směřující do horního rohu branky hostujícího brankaře. Hosté stupňovali svůj tlak a během patnácti minut se jim podařilo vyrovnat. Přestože se nám nepodařilo v domácím prostředí zvítězit, tak získaný bod s tímto soupeřem je cenný."