Sobotní Vánoce s Klokanem

Do Ďolíčku dorazilo několik set fanoušků.

Sobotní Vánoce s Klokanem

Rodiny s dětmi, šťastné tváře, krásné počasí a příjemná adventní atmosféra. I tak by se daly popsat sobotní Vánoce s Klokanem. Fanoušci si do Ďolíčku přišli užít tradiční předvánoční akci.

Ve tři hodiny odstartoval program s klaunem na pódiu, samozřejmě se děti mohly zapojit i do soutěží na ochozu stadionu, kde měli jednu disciplínu na starosti ultras fanoušci ze skupiny kangarooBoys. Pro všechny byla připravena i exkurze sportovního zázemí stadionu s překvapením. Zájemci vystoupali po schodech až k hrací ploše, navštívili masérnu Vládi Hrice a prošli regenerací až do kabiny A mužstva, kde na ně čekali hráči v čele s kapitánem Josefem Jindřiškem. Do míst, kam se normální fanoušek nikdy nedostane, se přišlo podívat přes 120 Klokanů.

Po celou dobu probíhala ve spolupráci se společností Hyundai Centrum Praha na náměstíčku tipovací soutěž o zapůjčení automobilu Hyundai i30 na celý víkend zdarma. Fanoušci se také mohli registrovat do soutěže o nejlepší vánoční cukroví s motivem Bohemky, úspěšní byli dva šikovní kluci!

Pokřtil se i nový klubový kalendář na rok 2015, jak jinak než lahví zelené. Všem se představili dva mládežničtí reprezentanti Vojtěch Brak a Matěj Chaluš. Na led obrazovce se pustilo nové vánoční video z dílny Bohemka TV, které budou moci všichni vidět ve středu i na Virtuálním Ďolíčku.

Milou povinností bylo vyhlásit fanouškovskou anketu Miss Klokan 2014, kde se stala vítězkou Lucie Lukáčová. V závěru Vánoc s Klokanem přišel na pódium vyhlásit Mgr. Petr Svoboda vítěze ankety Gól roku 2014 a Ing. Dariusz Jakubowicz nejlepšího hráče.

Fanoušci po skončení sezony hlasovali na Virtuálním Ďolíčku a za nejhezčí branku končícího roku vybrali trefu Honzy Moravce. Nejlepším hráčem byl bez překvapení zvolen kapitán Josef Jindřišek!

V závěru si slovo vzali opět Bohemians ultras, kteří si připravili pyro show s ohňostrojem! Krásná podívaná pro všechny v blízkosti Ďolíčku. Na náměstíčku si lidé prohlídli přibližně dvacetiminutové ohlédnutí za čtvrteční akcí v Lucerně, kde proběhla premiéra filmu Z Ďolíčku na kraj světa.

Všem fanouškům mockrát děkujeme, že si přišli užít společně vánoční chvíle do Ďolíčku. Věříme, že si poklidnou atmosféru všichni užili!