Ankety vyhrál Jindřišek s Moravcem

Hráčem roku 2014 se stal kapitán mužstva, nejhezčí trefu má na starosti Jan Moravec.

Ankety vyhrál Jindřišek s Moravcem

Fanoušci mohli na stránkách po skončení ligového podzimu hlasovat v anketách gól roku 2014 a hráč roku 2014. Na tradiční akci Vánoce s Klokanem se pak všichni v Ďolíčku dočkali slavnostního vyhlášení. Internetové stránky bohemians.cz přinášejí podrobnější výsledky.

V anketě gól roku se do poslední chvíle bojovalo o první místo. Mezi nejžhavějšího adepta na zisk titulu byl po celou dobu hlasování řazen gól z minulé sezony, který vstřelil v Jablonci v nastavení Jakub Rada. Každý tuto branku označoval jako gól prvoligové záchrany.

V poslední den hlasování se ovšem na první příčku dostala branka Jana Moravce, který se prosadil na Julisce. Krajní záložník se dostal k míči po přiklepnutí od Elvise Bratanoviče na hranici velkého vápna. Jeho dělovku již nikdo nezastavil a míč zaplul přesně k levé tyčce.

Gól roku 2014
1. místo - Jan Moravec - 292 hlasů
2. místo - Jakub Rada - 281 hlasů
3. místo - Elvis Bratanovič - 228 hlasů
4. místo - Jhon Mosquera - 137 hlasů
5. místo - Martin Cseh - 88 hlasů



V anketě hráč roku 2014 se taktéž bojovalo do poslední chvíle, vyrovnanou "bitvu" sváděla hned trojice hráčů. Mezi tři nejlepší se zařadil Martin Berkovec, který byl v Bohemce minulou sezonu na hostování, Jakub Rada a Josef Jindřišek. Ve velmi vyrovnaném hlasování nakonec získal nejvíce hlasů kapitán A mužstva Josef Jindřišek

Josef Jindřišek - hráč roku 2014

Hráč roku 2014
1. místo - Josef Jindřišek - 363 hlasů
2. místo - Jakub Rada - 311 hlasů
3. místo - Martin Berkovec - 239 hlasů
4. místo - Jan Moravec - 75 hlasů
5. místo - Jhon Mosquera - 43 hlasů

Vítězům gratulujeme a všem fanouškům děkujeme za hlasování!