Ve středu Bohemka vstoupí do Tipsport ligy

Na Vyšehradě nastoupí Klokani dopoledne proti Kolínu.

Ve středu Bohemka vstoupí do Tipsport ligy

Do roku 2015 vstoupila Bohemka sobotním vítězstvím nad druholigovým Ústím (reportáž zde) a již tuto středu pro ni začne zimní Tipsport liga. Letošní skupinové zápasy odehrají Klokani na pražském Vyšehradě, jinak tomu nebude ani ve středu od 10 hodin, kdy nastoupí proti Kolínu. Nebude se jednat o první střetnutí v letošní sezoně, v srpnu totiž nastoupila Bohemka nedaleko Prahy k 2. kolu Poháru FAČR a vyhrála o tři branky.

Ve skupině A se již odehrály dva zápasy. Baník Most porazil Kolín 3:1, ale poté pouze remizoval s Táborskem 2:2. Bohemka se tedy nachází na poslední příčce neúplné tabulky, ovšem všichni doufají, že po středečním klání tomu bude úplně jinak. Zápas začíná přesně v 10 hodin a vstupenka na celý hrací den stojí 50 Kč (po našem utkání následují ještě dva zápasy). Zvýhodněnou cenu 20 Kč zaplatí studenti po předložení studentského průkazu (např. ISIC) a osoby starší 60 let. Fotbalový areál na Vyšehradě se nachází kousek od stanice metra C - Vyšehrad.

Základní informace o průběhu utkání můžete sledovat na Facebook stránce, na Virtuálním Ďolíčku po zápase naleznete reportáž, fotogalerii a samozřejmě i hodnocení hráčů a trenéra na internetové televizi Bohemka TV.