V sobotu další zápas

Klokany čeká v Tipsport lize od 11 hodin Táborsko.

V sobotu další zápas

Hráči Bohemians vstoupili do letošní Tipsport ligy vysokým vítězstvím nad Kolínem a nyní je čeká o víkendu další soupeř, tentokrát ovšem silnějšího kalibru. V sobotu totiž nastoupí proti loňského aspirantovi na postup do nejvyšší soutěže, aktuálně patří Táborsku šestá pozice ve Fotbalové národní lize, když ztrácí jen čtyři body na příčky zajišťující postup do Synot ligy.

Do utkání by měl nastoupit mimo jiné testovaný slovenský ofenzivní hráč Pavol Cicman a nově i kamerunský Yannick Mbengono, který nasbíral ve své kariéře nejvíce zkušeností v maďarské nejvyšší soutěži. Nejistý start je stále u Jhona Mosquery, s největší pravděpodobností nenastoupí ani Marek Jarolím, kterého trápí lehké zranění po středečním duelu s Kolínem. Zraněný je stále Vojtěch Engelmann s Romanem Artemukem.

Zápas začíná v 11 hodin a vstupenka na celý hrací den stojí 50 Kč (po našem utkání následuje ještě duel Žižkov - Vlašim). Zvýhodněnou cenu 20 Kč zaplatí studenti po předložení studentského průkazu (např. ISIC) a osoby starší 60 let. Fotbalový areál na Vyšehradě se nachází kousek od stanice metra C - Vyšehrad. Parkování v okolí je velmi problematické.

Základní informace o průběhu utkání můžete sledovat na Facebook stránce, na Virtuálním Ďolíčku po zápase naleznete reportáž, fotogalerii a samozřejmě i hodnocení aktérů na internetové televizi Bohemka TV.