Zdeněk Zlámal přichází do Bohemians

Zkušený brankář se dnes zapojil do přípravy s A mužstvem.

Zdeněk Zlámal přichází do Bohemians

Bohemians získali před začátek jarní části ligy zkušeného brankáře Zdeňka Zlámala. Ten přichází do Vršovic na přestup z druholigové Olomouce, kde mu končila smlouva. Devětadvacetiletý brankář odcestuje zítra s týmem na soustředění do Turecka, kde vytvoří brankářskou trojici s Milanem Švengrem a Petrem Dočekalem.

Zlámal má samozřejmě zkušenosti z české nejvyšší soutěže, kde chytal za Liberec, Zlín a Slavii, určitou dobu působil i ve Spartě, za kterou si ovšem v lize nepřipsal ani minutu. V létě roku 2009 přestoupil do italského Udine, ovšem byl hned poslán na hostování do španělského druholigového klubu Cádiz CF.

"Věřím, že po těžkém zranění a dlouhém výpadku bude Zdeněk ze zdravotního a sportovního hlediska brzy připraven a především v blízké klubové budoucnosti bude znamenat významný přínos pro náš tým," okomentoval příchod nového brankráře sportovní ředitel klubu Tomáš Požár.

"Je to pro mě nová zkušenost, příležitost za kterou jsem rád. Když mě trenér Pivarník oslovil, neváhal jsem ani minutu," řekl pro klubové stránky Zdeněk Zlámal. "Jsem rád, že stihnu již soustředění s týmem, kde budu mít větší šanci poznat nové spoluhráče," doplnil nový brankář Klokanů.