Soustředění v Turecku se blíží

Ve čtvrtek odcestuje tým do zahraničí.

Soustředění v Turecku se blíží

A mužstvo, stejně jako loňský rok, odcestuje na přelomu ledna a února na zahraniční soustředění do Turecka. V Beleku stráví přesně deset dní, při kterých mužstvo sehraje tři přípravné zápasy a bude ladit formu na začátek jarní část Synot ligy. Trenér Roman Pivarník může počítat s devatenácti hráči do pole a třemi brankáři. Doplnění čtvrtého zdravého stopera je sportovním úsekem stále v řešení.

Hráči Bohemians budou ubytovaní v hotelu Riu Kaya Belek na pobřeží Středozemního moře. V areálu se nacházejí i travnatá tréninková hřiště, přímo v hotelu pak posilovna, sauna, či bazén. S mužstvem samozřejmě odcestují i oba maséři, tudíž budou mít hráči postaráno i o regeneraci.

S mužstvem odcestuje i tiskový mluvčí Tomáš Mutinský, tudíž budou dostávat fanoušci zde na Virtuálním Ďolíčku a samozřejmě i na našich sociálních sítích pravidelné informace po celý den. Navíc můžete očekávat spoustu novinek. Proto sledujte nejenom oficiální stránky klubu, ale také Facebook, Instagram, či internetovou televizi Bohemka TV. Z přípravných zápasů se pokusíme vždy přinést sestřih nejlepších momentů.

Z hráčů A mužstva neodcestuje na soustředění hned pětice: Roman Artemuk, Martin Cseh, Vojtěch Engelmann, Daniel Krch a Jiří Havránek. Naopak z juniorky byl na soustředění v Beleku přeřazen Radek Žaloudek.

Brankáři: Petr Dočekal, Milan Švenger, Zdeněk Zlámal.
Obránci: David Bartek, Václav Kalina, Lukáš Pauschek, Radek Šírl, Aleš Škerle, Michal Šmíd, Radek Žaloudek.
Záložníci: Pavol Cicman, Milan Havel, Michal Hubínek, Marek Jarolím, Josef Jindřišek, Jan Moravec, Jhon Mosquera, Petr Nerad, Jakub Rada.
Útočníci: Elvis Bratanovič, Ivan Lietava, Matúš Mikuš.

Přípravné zápasy:
31. ledna, sobota, 14:00 SEČ - Ferencváros Budapešť (Lara)
3. února, úterý - čas v jednání - SK Rapid Vídeň (Belek)
7. února, sobota, 16:00 SEČ - FC Sheriff Tiraspol (Belek)