Bohemka již dorazila do Beleku

Áčko včera večer přiletělo do Turecka, cesta byla dlouhá.

Bohemka již dorazila do Beleku

Ve čtvrtek ráno měli hráči Bohemians sraz v Ďolíčku, odkud vyrazili klubovým autobusem na Letiště Václava Havla. Před polednem totiž zamířili do Turecka, kde je čeká letošní zimní soustředění. Tentokrát je cesta naplánována s mezipřistáním a přestupem v Istanbulu, kde se mužstvo zdrželo necelé dvě hodiny. Cestu měli společnou s českou reprezentací do patnácti let, kterou vede trenérské duo Janoušek - Černý.

Hotel Riu Kaya Belek se nachází přibližně dvacet minut jízdy autobusem od letiště v Antalyi. I přes lehký déšť nás uvítalo příjemnější počasí, než panuje v Praze, potažmo v celé České republice. Večer stihla bohemácká výprava pouze večeři ve velmi kvalitně zařízené restauraci a lehkou procházku po okolí resortu hotelu.

Ty nejaktuálnější informace a fotografie naleznete vždy na Facebook stránce i na Instagramu. Rekapitulaci celého dne vám přinese Virtuální Ďolíček. Máte nějaký nápad, popřípadě vás něco zajímá ze zákulisí na soustředění v Beleku? Napište na mail tomas.mutinsky@bohemians1905.cz.

Internetová klubová televize Bohemka TV vám přináší krátké poohlédnutí za čtvrteční cestou Bohemians Praha 1905.