Aktivní Klokani podlehli Příbrami

Úvodní domácí zápas jara juniorka nezvládla pouze výsledkově.

Aktivní Klokani podlehli Příbrami

K prvnímu domácímu jarnímu utkání dorazil na umělou trávu v Bedřichovské ulici FK Příbram. Dalo by se říci, že se jednalo o předehrávku víkendového duelu, který čeká áčko v sobotu od pěti hodin v Ďolíčku. Jak z Příbrami, tak i z Bohemky se do sestavy dostali hráči z A mužstva. Základní sestavu doplnil Dalibor Slezák i o dorostence Grohmanna, který nastoupil na hrotu útoku, další měl připravené na lavičce.

Nejenom tabulkové postavení stavělo před zápasem do role favorita hostující celek, ovšem již po pár minutách říkal obraz hry přesný opak. I když se ve 4. minutě Dočekal v brance předvedl perfektním reflexem, od té doby vlastně neměl větší práci, a tempo hry diktovali Slezákovi svěřenci.

Po necelé čtvrt hodině hry zakončoval nebezpečně Havel, jeho střela ale letěla těsně vedle levé tyče. Po chybě hostující obrany se za chvíli do velké příležitosti řítila celá skupina zelenobílých, kterou vedl středem hřiště Grohmann. K zakončení se nakonec dostal Hubínek, ale jeho i Jelínkovu střelu dokázala obrana nakonec zblokovat.

Brankář Kočí měl v první půli hodně práce. Ve 33. minutě vyzkoušel jeho pozornost opět Havel, s přízemní střelou mu ale nakonec moc starostí nenadělal. Víc se zapotil určitě o pět minut později. Řezníček se i s trochou štěstí dostal do vápna, jeho rychlou střelu ale brankář reflexivně vytáhl.

Druhý poločas se herně vyrovnal a Příbram se začala dostávat do šancí, které postupně dokázala bohužel proměňovat. Po delší dobu se hrálo spíše ve středu hřiště, až do smolné 70. minuta. To po pravé straně zatáhl míč Hronek a naservíroval ho před prázdnou branku nehlídanému Brandnerovi. Pro něj již nebyl problém otevřít skóre pondělního zápasu.

Bohemku to nezlomilo a stále se tlačila do vápna soupeře. Z otočky to zkoušel aktivní Havel, brankáře ale nepřekvapil. A tak přišla opět Příbram. Centr Junka z levé strany zakončil v Dočekalově blízkosti Hronek a rázem to bylo o dvě branky. O sedm minut později zopakovali hosté gólovou akci téměř jako přes kopírák, tentokrát byl na konci akce Brandner a uzavřel tak na 0:3.

V samotném závěru zápasu to tentokrát po rohovém kopu zkoušel opět Havel, ale ani hlavou nedokázal brankáře Kočího překonat. I když hráli Klokani velmi aktivně a předváděli dobrý fotbal, prohráli s favorizovanou Příbramí o tři branky.