U17: Zaznamenali jsme progres

Mladší dorostenci za sebou mají zimní přípravu.

U17: Zaznamenali jsme progres

Dorostenecká kategorie U17 má za sebou již poslední část zimní přípravy a o minulém víkendu odstartovala svůj program v dorostenecké lize v Teplicích. Trenér Ludovit Szekeres se ovšem ještě vrátil právě ke konci zimní přípravy.

"Dlouhé přípravné období je za námi! Tečkou bylo poslední přípravné utkání s moravským soupeřem, nyní se již těšíme na jarní sotěžní klání. I závěrečná část přípravy byla protkáná pracovitostí s pozitivním přístupem hráčů se zaměřením na kontrolu míče a útočnou hru. To vše jsme prověřili v dalších přípravných utkáních a hráči ukazovali určitý herní progres. Všichni věříme, že to potvrdíme i v mistrovských zápasech se všemi soupeři!" sdělil pro Virtuální Ďolíček hlavní trenér U17 Ludovit Szekeres.

Nyní mají za sebou dorostenci již první mistrovský zápas s pozitivním výsledkem. Blahopřejeme!

Výsledkový servis:
Bohemians Praha 1905 - Ústí n/L 5:0 (3:0): Begič, Begovič, Panýrek, Černý, Pilát.
Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha 0:3 (0:2)
Bohemians Praha 1905 - FC Fastav Zlín 0:0 (0:0)

Přípravu absolvoval hráčský kádr ve složení:
Brankaři: Zýta Marcel, Procházka Tomáš, Gruncl Kamil.
Hráči do pole: Begič Ismar, Begovič Feďa, Buneš Matyáš, Černý Jakub, Fric Michal, Hanzl Tomáš, Hašek Václav, Chaluš Matěj, Junek Vojtěch, Krištof Denis, Kubelka Michal, Melíšek Marek, Nátr Dominik, Panýrek Jakub, Pilát Dominik, Růžička David, Šum Miroslav, Tomaides Patrik, Vaníček Antonín, Václavík Miroslav, Zbur Dominik.