Pyšely přinesly štěstí

Děti z dětského domova přišly podpořit Klokany na utkání s Příbramí.

Pyšely přinesly štěstí

Na minulém domácím zápase se zástupci Bohemians zasloužili o dobrý skutek. Pozvali totiž děti z Dětského domova v Pyšelích na utkání proti Příbrami. Ale nejenom to! Byla to návštěva se vším všudy!

"Před zápasem jsme všechny provedli po stadionu. Ukázali jim muzeum, kde jsme krátce pohovořili o naší bohaté klubové historii, vzali jsme je i nahoru na televizní lávku a mohli si vystoupat po schodech přímo na trávník v Ďolíčku," popsal návštěvu dětí tiskový mluvčí klubu Tomáš Mutinský. Tím ovšem exkurze stadionu neskončila. "Po utkání jim byla slíbena i návštěva zázemí stadionu. Trenér je po zápase nakonec sám pozval do kabiny, kde společně s hráči slavili důležitou výhru. Věříme, že dětem zůstane tento zážitek v srdci," dodal Mutinský.

A je to pravda. Děti na návštěvu Ďolíčku zřejmě nikdy nezapomenou. Tento týden na klub totiž dorazil dopis. "Milí Bohemáci, chtěli bychom vám poděkovat za vaše pozvání k vám do Ďolíčku," začíná krásně sepsané psaní. "Začal zápas a pomalu se vše rozehrávalo. Fotbalista číslo 5 začal bojovat o míč, byl vážně dobrý. Bohemka dala první gól a my jen koukali, bylo to úžasné. Fandili jsme, jak jen to šlo a atmosféra byla velmi napínavá. Číslo 18. Náš černoch byl hodně dobrý, fandili jsme mu a oblíbili jsme si ho," neskrývaly děti v dopise pozitivní emoce.

Na závěr ale přišly ty největší chvíle. "Radovali jsme se, že navštívíme hráče. Přišel trenér a pozdravil nás. Byla to pro nás čest ho vidět a mluvit s ním. Všichni jsme šli do šatny fotbalistů a koukali na naše borce. Pro nás to byl neuvěřitelný zážitek!" končí dopis dětí.

Mockrát děkujeme za návštěvu a věříme, že nyní budete Bohemku sledovat častěji a budete ji pořádně fandit!