Bohemka TV: V první půli jsme dominovali

Zápas s Duklou zhodnotili Jakub Rada a trenér Roman Pivarník.

Bohemka TV: V první půli jsme dominovali

Před novináře předstoupil jako první tvořivý záložník Jakub Rada, kterého dnes fanoušci zvolili hráčem zápasu. "Hlavně první půle byla z naší strany dobrá. Měli jsme to přetavit ve vedení," posteskl si záložník Klokanů. "První půli jsme hráli v dost vysokém tempu," hledal ale pozitiva v nedělním utkání.

"Dneska například v neproměňování šancí," reagoval Rada na dotaz novinářů, kde hledat příčinu v tom, že z pěti zápasů vyšli Klokani čtyřikrát naprázdno.

Na tiskovou konferenci přišel před novináře i trenér Bohemians. "Dnes jsme odehráli opět velmi kvalitní zápas. V první půli jsme dominovali a vytvářeli si šance. Škoda, že jsme žádnou nedokázali proměnit," litoval Roman Pivarník. "Výsledek není tak příznivý, jako bychom chtěli," dodal jedním dechem v úvodním hodnocení zápasu.

"Je to samozřejmě ztráta," souhlasil s novináři lodivod Klokanů. "Pro mě je důležité, abychom stále měli více bodů, než máme odehraných zápasů," sdělil Pivarník všem svůj cíl v této sezoně, kterým je tedy zisk více než třiceti bodů.

Kompletní hodnocení obou zastupců Bohemians můžete vidět na klubové internetové televizi Bohemka TV. Vyjádření trenérů z tiskové konference již dnes v samostatném článku zde na Virtuálním Ďolíčku.