Vyberte hráče měsíce BŘEZEN

Zvolte nejlepšího hráče A mužstva, vyhlášeni budou i mládežníci!

Vyberte hráče měsíce BŘEZEN

Bohemka přichází s rokem 2015 a po zahájení jarní části soutěže s novou anketou, která propojí celý klub od přípravkových kategorií až po dospělé hráče. A v jedné části této ankety se můžete zapojit i vy, fanoušci!

Na konci každého měsíce se na stránkách Virtuálního Ďolíčku objeví jména třech hráčů z A týmu, mezi kterými budete vybírat toho nejlepšího, kterému se daný měsíc nejvíce podařil.

Stejnou anketu však vyhlásil klub i v mládežnických mužstvech. Šéftrenéři ve svých úsecích vyberou vždy jednoho hráče, který si toto ocenění v daném měsíci nejvíce zaslouží. Kategorie budou celkem čtyři, vyhlašovat budeme tedy Hráče měsíce u přípravek (kategorie U5 - U11), žáků (U12 - U15), dorostenců (U16 - juniorka) a mužů (A tým). Hráče u mládeže vyberou trenéři daných mužstev, u dospělé kategorie máte hlasovací právo pouze vy!

"Chceme fanouškům více představovat naše nadějné fotbalisty. V magazínu 1905 Klokan a zde na internetových stránkách již sice přinášíme seriál, kde představujeme naděje mládeže, ovšem toto je další prvek, který se dá považovat i jako motivační," sdělil tiskový mluvčí klubu Tomáš Mutinský. "Chceme každý měsíc vyhlašovat hráče napříč všemi kategoriemi, kterým se ten daný měsíc nejvíce povedl a ty poté oficiálně představit při zápase v Ďolíčku před fanoušky. Věříme, že to bude pro všechny mládežníky velký zážitek," dodal k novému projektu Mutinský.

Jména všech čtyř hráčů měsíce zveřejníme na Virtuálním Ďolíčku po skončení hlasování. To bude nyní probíhat od úterý 31. března do pondělí 6. dubna zde na oficiálních stránkách. Hlasovat mohou pouze registrovaní uživatelé Virtuálního Ďolíčku. K oficiálnímu předání dojde nyní před nejbližším domácím zápasem, který je na programu v pátek 10. dubna od 20:15, kdy v Ďolíčku přivítáme Baník Ostrava.

NOMINACE v anketě Hráč měsíce BŘEZEN, kategorie: Muži

1. David Bartek
Univerzál Romana Pivarníka nastoupil v březnu do všech třech mistrovských zápasů v základní sestavě a odehrál kompletních 270 minut. Ve všech zápasech byl vidět a od fanoušků si vysloužil jen pozitivní hodnocení nejenom za svoji práci, ale i nasazení.

2. Zoran Gajič
Zimní posila se začlenila velmi rychle do základní sestavy. V posledním zápase proti Dukle musel hasit v devadesáté minutě zbrklou rozehrávku spoluhráčů a uviděl od rozhodčího Marka druhou žlutou kartou. Nyní proti Slavii bude tedy trenérovi chybět.

3. Zdeněk Zlámal
Zápas s Příbramí na začátku března byl jeho prvním v dresu Bohemians. Po utkání v Hradci Králové ho fanoušci zvolili hráčem zápasu, po derby s Duklou, ve kterém vychytal nulu, se v této anketě umístil na druhém místě.

Nominace do ankety Hráč měsíce BŘEZEN