Pojeďte do Budějovic podpořit Bohemku

Možností je několik - fanoušci vyrazí vlakem i autobusem!

Pojeďte do Budějovic podpořit Bohemku

Bohemku čeká o víkendu důležitý zápas v boji o záchranu. V sobotu od 17 hodin nastoupí v Českých Budějovicích proti Dynamu. A fanoušci mají hned několik možností, jak přijet Klokany na jih Čech podpořit.

Mimo individuální dopravu je možnost vyjet do Budějovic vlakem. Ten vyráží v 11:33 ze stanice Praha, hlavní nádraží. Tento spoj projíždí a zastavuje také ve stanici Praha - Vršovice, kde bude v 11:38 odjíždět právě do Jižních Čech. Zpět jede vlak v 19:57, v Praze budou fanoušci v půl jedenácté večer. Cena zpáteční jízdenky vyjde přibližně na 330 Kč. Ve skupině by se poté jednalo o cenu nižší. Fanoušci mají sraz v 11 hodin na "hlaváku".

Levnější variantou je cestovat autobusem. Michal Holas vypravuje ten svůj již v ceně za 90 Kč za osobu a odjezd je naplánován na půl druhou odpoledne. Místo setkání je jasné - Ďolíček. Závazné přihlášky zasílejte, prosím, mailem na zajezdy@fc-bohemians.cz (do mailu uvádějte počet a jména všech přihlašovaných a telefonický kontakt na přihlašujícího), nebo pomocí SMS na mobil 736 131 631 (do SMS napište, prosím, jména všech přihlašovaných). Autobus má kapacitu 50 osob.