Představení výročního loga

Dorazte ve středu do OC Chodov na autogramiádu a netradiční tiskovku.

Představení výročního loga

Bohemians Praha 1905 v letošním roce slaví 110 let od založení klubu a zároveň 10 let od znovuzrození. Při této příležitosti dojde ve středu 22. dubna k oficiálnímu představení výročního loga. Na netradiční tiskové konferenci, kam jsou zvaní novináři, ale samozřejmě i vy, fanoušci, dojde před pátou hodinou odpolední k jeho odhalení.

Zároveň klub představí nové dresy A mužstva, ve kterých tým poprvé nastoupí v domácím utkání s Teplicemi. Všichni příchozí si budou moci o tento nový dres samozřejmě zahrát. Dále dojde k seznámení s hlavními body programu 110. výročí! Fanoušci zjistí, na co vše se mohou v roce 2015 těšit.

Celá akce tedy proběhne ve středu 22. dubna s oficiálním začátkem v 16:45 v prvním nadzemním podlaží u eskalátorů kousek od vstupu do obchodního centra a také nedaleko značkové prodejny adidas. Nejbližší vstup do OC je z parkoviště u ulice U Kunratického lesa. Parkování je zde po dobu třech hodin zdarma. Výborná dostupnost je samozřejmě i z metra trasy C stanice Chodov.

Po oficiálním zahájení představí klub fanouškům nový projekt fanklubů, který taktéž odstartuje v tomto roce. Poté proběhne na stejném místě autogramiáda vybraných hráčů A mužstva a trenéra Romana Pivarníka. Z kabiny bude přítomen Josef Jindřišek, Jakub Rada, Matúš Mikuš a Zoran Gajič.

Souběžně se v prodejně adidas, ležící přibližně 50 metrů opodál, zapojí jako prodejní asistenti David Bartek a Jan Moravec. Pomůžou vám s výběrem zboží, podepíší hráčské kartičky a poradí vám s tipovací soutěží, kde je hlavní cenou právě nový dres Bohemians.

Přijďte i vy na speciální akci klubu do OC Chodov. Začínáme ve středu v 16:45 v prvním nadzemním podlaží. Představíme nové výroční logo, proběhne autogramiáda hráčů a můžete si zahrát o nový dres A mužstva!