Proběhl oficiální křest knihy Mám to pod kontrolou

V sobotu čeká Ďolíček bohemácký křest a autogramiáda tvůrců.

Proběhl oficiální křest knihy Mám to pod kontrolou

V pondělí odpoledne proběhl v restauraci U Zábranských v pražském Karlíně křest vzpomínkové knihy Lukáš Přibyl - Mám to pod kontrolou. Akce se nesla v příjemné atmosféře, v níž se sešli vyslanci všech tří Lukáši Přibylovi blízkých prostředí - České televize, Sparty Praha a Příbových milovaných Bohemians.

Úvod programu patřil autorům knihy, jimiž jsou Roman Smutný a David Kozohorský. Moderátor večera, sportovní redaktor České televize Miroslav Langer, poté přivítal na pódiu kmotry knihy. Těmi se stali Daniel Křetínský, Antonín Panenka a jeden z Příbových nejbližších přátel Jan Hoštička, člen bohemáckého Piš-Piš Klanu.

V průběhu večera se na pódiu vystřídali další hosté se svými osobními vzpomínkami na bývalého ředitele Bohemky. Nechyběli mezi nimi Radek Sňozík, Robert Záruba či spoluzakladatel Družstva fanoušků Bohemians Milan Šimáček. Všichni přítomní se zvěčnili do památečního výtisku, který bude vydražen na některé z akcí fotbalového týmu celebrit Real Top Praha a výtěžek předán na podporu Lukášovy rodiny.

Knihu můžete zakoupit ve fanshopu Bohemky i v našem e-shopu.

Čtenáři z řad příznivců Bohemians by měli dorazit s předstihem na nadcházející sobotní zápas proti Teplicím. Od 16:15 bude na ochozu hlavní tribuny v Ďolíčku probíhat autogramiáda za účasti spolutvůrců knihy z řad známých osobností a autora Romana Smutného. Využijte tak jedinečnou příležitost nechat si knihu na památku podepsat a podělit se o vzpomínky na Lukáše Přibyla. Před výkopem zápasu pak bude kniha pokřtěna i na trávníku Příbova nejmilejšího fotbalového stadionu.