VÍKEND OTCŮ: Na sobotní zápas zve i Ivan Trojan

Bohatý doprovodný program k Víkendu otců začíná již ve středu v OC Chodov.

VÍKEND OTCŮ: Na sobotní zápas zve i Ivan Trojan

Zvláštní péče se ve 25. kole Synot ligy dočkají otcové se svými potomky. Česká nejvyšší soutěž si této skupiny fanoušků velmi váží, a proto připravila akci s názvem Víkend otců. Toto ligové kolo bude věnováno právě otcům s dětmi. Čeho všeho se fanoušci dočkají na Bohemce?

Doprovodné akce začínají již ve středu v Obchodním Centru Chodov, kde Bohemka představí výroční logo klubu. Ale nejenom to! Nedaleko od značkové prodejny adidas odstartuje v 16:45 představení výročního loga, nových dresů, programu oslav na rok 2015 a fanklubů Bohemky, které v tomto roce taktéž odstartují. Dále budou mít všichni možnost zasoutěžit si v prodejně adidas o nový dres A mužstva. Po zahájení proběhne autogramiáda vybraných hráčů a osobností! K dispozici bude všem trenér Roman Pivarník, Josef Jindřišek, Jakub Rada, Matúš Mikuš, Zoran Gajič, Antonín Panenka a Karol Dobiaš!

Další program má klub připravený před a v průběhu sobotního zápasu. Ten začíná v Ďolíčku v 17 hodin, brány stadionu se ale otevřou již hodinu a půl před výkopem. Vstupenky byly zařazeny do levnější cenové kategorie B a v prodeji jsou již nyní ve fanshopu, ale také na internetovém portálu Ticketpro. V předprodeji lze tedy pořídit vstupenky již od 50 Kč. Nejdražší vstupenka je za 180 Kč. Děti do šesti let mají vstup na stadion zdarma!

V 16:15 odstartuje před muzeem klubu na ochozu stadionu velká autogramiáda hráčů A mužstva. Těšit se můžete určitě na Martina Cseha, Václava Kalinu, Vojtěcha Engelmanna, či Marka Jarolíma. Na autogramiádu dorazí i spolutvůrci nové knížky Lukáš Přibyl: Mám to pod kontrolou, která nedávno vyšla a je v prodeji i ve fanshopu a na e-shopu. Mezi potvrzenými hosty jsou Radek Sňozík, Milan Šimáček, Antonín Jelínek, či Antonín Panenka. Před samotným utkáním proběhne i křest knížky přímo na hrací ploše.

Všichni přítomní fanoušci se budou moci zapojit do velké slosovací soutěže o zapůjčení vozu Škoda Fabia III na víkend s plnou nádrží zdarma od společnosti Autokomplex Menčík! Každý, kdo si zakoupí libovolný suvenýr ve fanshopu, dostane slosovací lístek, který bude moci vhodit do bedny u probíhající autogramiády. O poločasové přestávce dojde k vylosování a předání vítězného voucheru.

Během přestávky mezi jednotlivými poločasy proběhne na hřišti v Ďolíčku i unikátní Souboj maskotů. Do prvního duelu svého druhu nastoupí náš Klokan proti teplické gepardici Jane. Soutěžit budou v pokutových kopech. Všichni přítomní tedy zjistí, kdo lépe proměňuje a kdo lépe zneškodňuje penalty.

Patronem projektu Víkend otců se stal velký fanoušek Bohemians a známý herec Ivan Trojan. „Můj kamarád a herec Honza Jiráň mi jednou řekl, že podle jeho otce se příjmení a příslušnost ke klubu dědí po otci. Snažil jsem se tohle přenést i na své syny, kteří se mnou chodí na Bohemku,“ svěřil se herec Ivan Trojan.

Doražte tedy se svým synem, nebo dcerou do Ďolíčku na fotbal. Nebo naopak! Vezměte s sebou svého otce a povzbuďte Klokany v boji o prvoligové body. Zápas začíná v sobotu 25. dubna od 17 hodin!