Roman Pivarník pokračuje v Bohemians

Klub s hlavním trenérem A mužstva prodloužil smlouvu.

Roman Pivarník pokračuje v Bohemians

V nedělním magazínu 1905 Klokan naznačil trenér Roman Pivarník, že s ním klub jedná o prodloužení stávající smlouvy, která končila touto sezonou. „Dělám všechno pro to, aby nabídka po skončení smlouvy vždy přišla. Takže v tomto směru je to pozitivní,“ okomentoval situaci pro klubový magazín Pivarník.

Dnes s předsedou představenstva Bohemians Praha 1905 Ing. Dariuszem Jakubowiczem a ředitelem klubu dr. Ladislavem Valáškem podepsal Roman Pivarník novou smlouvu. „Jsme rádi, že se na úrovni představenstva podařilo dohodnout podmínky pro nový dvouletý kontrakt s trenérem Romanem Pivarníkem. Stabilita na postu hlavního trenéra je důležitá v každém klubu, zejména v klubech jako je Bohemka, kde mají věrní a aktivní fanoušci velký vliv na chod klubu,“ uvedl pro klubové stránky ředitel klubu dr. Ladislav Valášek.

Každý klub má přednosti i nedostatky. V každém klubu jsou hodně důležité mezilidské vztahy. A ty tady jsou a jsou velmi pozitivní,“ řekl trenér Roman Pivarník, proč se rozhodl smlouvu s Bohemians prodloužit. „S realizačním týmem, Láďou Valáškem i s majiteli jsme si k sobě našli cestu, to je dobré,“ naznačoval úzké vazby Pivarník. „Doufám, že Bohemka dokáže věci, které potřebuje, což je investice do kádru a investice do zázemí,“ naznačil důležité body rodák z Piešťan.

Věříme, že trenér Pivarník svým náročným způsobem práce profesionálně zúročí roční působení v Bohemce a A mužstvo pod jeho vedením udrží a ještě zlepší herní kvalitu a výkonnostní úroveň. Jsme přesvědčeni, že přes určité omezené podmínky v investiční oblasti, a také v tréninkovém zázemí, se práce trenéra Pivarníka a jeho realizačního týmu pozitivně promítne do fungování celého klubu, tedy i do vztahu k juniorce a dorostu. Samozřejmě počítáme i s tím, že trenér Pivarník podpoří také úsilí k větší mezinárodní komunikaci a kooperaci Bohemky, která si letos připomíná 110. výročí svého vzniku,“ doplnil ředitel Valášek.