Návrhy nových permanentních karet

Hlasujte a vyberte design permic pro novou sezonu.

Návrhy nových permanentních karet

Klub již nyní řeší design permanentních vstupenek na příští prvoligovou sezonu. A do rozhodování chce zapojit vás, fanoušky. Na sociální síti Facebook již hlasování a diskuze běží, nyní se můžete zapojit i zde na Virtuálním Ďolíčku.

V současné době je připraveno deset návrhů. Stejně jako minulý rok si fanoušci určitě budou moci při koupi své permanentky vybrat ten design, který se jim bude nejvíce líbit. Ovšem je nutné tento prozatimní seznam lehce proškrtat a výběr zúžit. Proto bychom byli rádi, kdybyste se do ankety na hlavní stránce Virtuálního Ďolíčku, popřípradě na Facebook stránce, zapojili také.

Minulou sezonu byl největší zájem o retro kartičku, která zmizela téměř okamžitě. Proto naleznete v současných návrzích nejvíce variant právě s historickými motivy. Mezi výběrem nesmí chybět fanoušci, jeden návrh je i s kapitánem Josefem Jindřiškem a zajímalo by nás, jestli byste si podobný motiv zvolili na permanentku i vy?

Klub i letos přichystá vstupenku na méně zápasů, než na všech patnáct v celé následující sezoně. Kdo by neměl zájem o permici na celou sezonu, ale chtěl by si dopředu zajistit místa na nejatraktivnějších zápasech, může si zakoupit tzv. "čtyřlístek", tedy vstupenku na zápas se Spartou, Slavií, Baníkem Ostrava a Viktorií Plzeň. Více informací přineseme na Virtuálním Ďolíčku ve článku o zahájení předprodeje permanentek.

Hlasujte tedy pro tu nejhezčí permanentku, popřípadě nám zašlete i svůj delší názor na mail tomas.mutinsky@bohemians1905.cz. Za každý budeme rádi!

Návrh 1 - Retro - Fanoušci
Návrh 2 - Retro - Admira Wacker
Návrh 3 - Retro - Ajax Amsterdam
Návrh 4 - Retro - AFK Vršovice
Návrh 5 - Retro - Ďolíček (logo 110. výročí)
Návrh 6 - Retro - Ďolíček (logo ČKD)
Návrh 7 - Retro - Austrálie
Návrh 8 - Fanoušci
Návrh 9 - Josef Jindřišek
Návrh 10 - Děkovačka

Návrhy permanentek