Vstupenky rychle mizí

O lístky na Plzeň je mezi fanoušky velký zájem!

Vstupenky rychle mizí

Poslední domácí letošní zápas a navíc již jistý mistr ligy. Takový je program na sobotní odpoledne, když do Ďolíčku dorazí Viktoria Plzeň. Všechny výkopy zápasů 29. kola Synot ligy jsou naplánované na 17:15, tudíž i ve Vršovicích se začne v tuto hodinu.

"Vzhledem k velkému zájmu fanoušků jsme do předprodeje uvolnili i určitý obnos vstupenek na internetový portál Ticketpro," sdělil pro klubové stránky tiskový mluvčí Tomáš Mutinský. "V prvních dvou dnech předprodeje se totiž ve fanshopu v Ďolíčku prodalo přes 500 vstupenek!" dodal. Takový zájem byl v předprodeji pouze před utkáním se Spartou, Slavií a ostravským Baníkem.

Zajistěte si své místo na stadionu s dostatečným předstihem a kupte si lístek již nyní. V sobotu se bude stadion otevírat v 15:45. Jestli budou nějaké vstupenky ještě k dispozici, půjdou v tento čas do prodeje na pokladnách. Jistotu ale máte pouze s předprodejem! Fanshop má ve čtvrtek otevřeno do 18. hodiny, v pátek zavírá již ve tři odpoledne. Vstupenky jsou dostupné i na internetové síti Ticketpro.