Bohemka TV: Je to super!

Na hrací ploše hodnotí zápas hrdina Bratanovič a trenér Pivarník.

Bohemka TV: Je to super!

Proti mistrovské Plzni se neuvěřitelným způsobem zapsal do historie utkání Elvis Bratanovič, který vstřelil všechny tři branky Bohemians. "Je to super, co jiného mám říct?" řekl okamžitě po skončení zápasu slovinský hrdina zápasu. "Vyhráli jsme s mistrem, takže maximální spokojenost," dodal hned vzápětí.

"Viděl jsem, že šel brankář ven, to jsem pěkně trefil," začal s popisováním svých dnešních branek. "Druhý gól, odražený míč na vápno, to jsem skvěle zakončil," nebál se pozitivního hodnocení o druhé brance. "Třetí gól, Mikuš mi krásně přihrával, to nebyl problém zakončit," uzavřel Bratanovič. "No jasně, my chceme každý zápas tři body," naznačil odhodlaně vyhlídky na poslední zápas Synot ligy.

Mezi fanoušky na hrací ploše se do hodnocení utkání pustil i trenér Roman Pivarník. "Vynikající zápas pro diváky, pro nás s dobrým koncem," byla na něm vidět pozitivní nálada po zvládnutém zápase. "Chtěli jsme hrát aktivně, to se nám dařilo," byl spokojený s vývojem sobotního duelu.

Plzeň ovšem dokázala v první půli ještě snížit. "Dostali jsme kontaktní gól na dva jedna, ale dokázali jsme v tom pokračovat," byl Pivarník spokojený, že aktivita na hráčích byla stále znát.

Za týden čeká Bohemku, stejně jako ostatní celky Synot ligy, závěrečný zápas. Můžeme si tedy položit otázku: Když se porazil mistr ligy, musí Bohemka logicky zvládnout i utkání s vicemistrem? "Optimisti musíme být, ale musíme i s pokorou," dodal trenér Pivarník.

Celé hodnocení můžete vidět na internetové klubové televizi Bohemka TV.