Hlasujte pro Pivarníka s Bratanovičem

Zástupci Bohemians v anketách Trenér a Hráč měsíce.

Hlasujte pro Pivarníka s Bratanovičem

Květen se Bohemce podařil snad až nad očekávání a toho si všimli i zástupci oficiálního webu Synot ligy. Ti totiž zařadili dva zástupce Klokanů do pravidelné každoměsíční ankety Trenér a Hráč měsíce.

Bohemka v květnu nepoznala hořkost porážky. Na závěru ligy dokázala udržet sedmizápasovou šňůru bez prohry a v nabitém měsíci vyhrála v Brně a doma porazila mistrovskou Plzeň. A zbylé tři soupeře, mimochodem kvalifikanty do evropských pohárů, Liberec, Mladou Boleslav a Spartu potrápila a uhrála s nimi vždy remízu 1:1.

V anketě Trenér měsíce se do nominace vešli společně s Romanem Pivarníkem ještě Miroslav Koubek (FC Viktoria Plzeň) a Pavel Tobiáš (1.FK Příbram). V květnu Bohemians, jak jsme již psali, ani jednou neprohráli. To se podařilo pouze právě Klokanům a Jablonci. Celky Miroslava Koubka a Pavla Tobiáše si připsaly po jedné porážce.

Že se do nominace Hráč měsíce dostane Elvis Bratanovič, muselo být jasné každému. Slovinský útočník vstřelil pět branek z celkových sedmi květnových. Zbylé dvě přidal Jakub Rada a Matúš Mikuš. Branky Bratanoviče ale znamenaly i body! V Brně se trefil po čtrnácti minutách na hřišti a rozhodl o zisku tří bodů pro Klokany. Plzeň potupil hattrickem a zároveň gólem, na který fanoušci Bohemians dlouho nezapomenou. Na Letné otevřel skóre podobným způsobem.

Hlasování běží od dnešního dne na stránkách Synot ligy a ukončeno bude ve čtvrtek odpoledne. Podpořte svým hlasem trenéra Romana Pivarníka i slovinského útočníka Elvise Bratanoviče!