Zvolte hráče měsíce KVĚTEN

Komu se nejvíce povedl poslední měsíc, hlasujte na našich stránkách!

Zvolte hráče měsíce KVĚTEN

Již potřetí, v letošní sezoně zároveň naposledy, budete mít možnost zvolit na oficiálních klubových stránkách nejlepšího hráče A mužstva. V celoklubové anketě máte v kategorii Muži hlasovací právo pouze vy, fanoušci.

Stejnou anketu vyhlásil klub i v mládežnických mužstvech. Šéftrenéři ve svých úsecích vyberou vždy jednoho hráče, který si toto ocenění v daném měsíci nejvíce zaslouží. Kategorie budou celkem čtyři, vyhlašovat budeme tedy Hráče měsíce u přípravek (kategorie U5 - U11), žáků (U12 - U15), dorostenců (U16 - juniorka) a mužů (A tým). Hráče u mládeže vyberou trenéři daných mužstev, u dospělé kategorie máte hlasovací právo pouze vy!

Hlasování bude probíhat na Virtuálním Ďolíčku do konce týdne, tedy do neděle 7. června.

NOMINACE v anketě Hráč měsíce - KVĚTEN, kategorie: Muži

1. Elvis Bratanovič
Poslední měsíc se mu povedl náramně. Ve třech zápasech vstřelil pět branek! V Brně rozhodl utkání po čtrnácti minutách na hřišti, Plzeň sestřelil hattrickem a v posledním kole na Letné otevíral skóre zápasu. I díky němu Bohemka získala v těchto třech zápasech sedm bodů! Kvůli výkonům v těchto utkáních se dostal do celoligové nominace o Hráče měsíce.

2. Jakuba Rada
Jakub Rada se objevil v naší nominaci i minulý měsíc, kde mu vítězství uteklo pouze o pár hlasů! Svými stabilními výkony si opět vysloužil nominaci do širšího výběru české reprezentace! Gólem v Liberci v nastaveném čase rozhodl o dělbě bodů, ale i v ostatních květnových zápasech byl hlavní postavou v Pivarníkově sestavě. Nominaci v tomto měsíci si určitě zaslouží!

3. Zdeněk Zlámal
Hned dvakrát se objevil v sestavě kola! V Brně deptal soupeře svými zákroky, na Letné dlouho odolával nejlepšímu střelci ligy. Na jaře naskočil do sestavy Klokanů a od té doby byl nepostradatelným v brance Bohemians. I když v květnu vychytal nulu "pouze" v brněnské metropoli, svůj podíl na výborném bodovém zisku má i on!

Nominace do ankety Hráč měsíce KVĚTEN