Výsledkový servis z 23. - 31. května

Jak si vedly dorostenecké týmy?

Výsledkový servis z 23. - 31. května

Dorostenecké soutěže se blíží ke svému konci a zde přinášíme výsledky z posledních dvou víkendů.

U19
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 0:3 (0:1)
Bohemians Praha 1905:
Dařina - Vacík, Brak, Káš, Malík (65. Vachoušek) - Blecha, Bláha (46. Kučera), Kostka (85. Pejša) - Fotr, Kubec (70. Věchtík), Vaníček.
Trenér Michal Zach: "Utkání rozhodla nedůslednost v obranné činnosti a neefektivní řešení útočných situací před a v pokutovém území soupeře."

U17
Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové 0:1 (0:0)
Branka: 78. min.
Bohemians Praha 1905: Zýta - Hašek (70. Junek), Václavík, Chaluš, Tomaides (38. Zbur), Fric, Begič (41. Melíšek), Buneš (65. Panýrek), Pilát, Šum (41. Nátr), Begovič (41.Krištof).
FC Hradec Králové: Mach - Čech, Dostál, Hašek, Holeš, Holubec, Jukl, Kocour, Krejčíř, Kundrt, Vodička. Na lavičce: Chocholatý, Kváš, Bláha, Jech.
Trenér Ludovit Szekeres: "Herně vyrovnané, útočně laděné utkání i díky vkladu obou mužstev sehráli mladí hráči Klokanů a hradeckých  Votroků. Náš tým dobře zakládal útoky ze slušnou přechodovou fázi, kde jsme dokázali překonávat presink soupeře. Kde se nám však nedaří najít potřebnou kvalitu je koncovka, která by nám zhodnotila naši dobrou práci v předchozích činnostech. Když k tomu přiřadíme nesoulad v defenzívě v závěru utkání, úspěch odváží soupeř. Z pohledu výsledku je v hráčském i realizačním týmu logické zklamání, z pohledu herního projevu lze odečíst určitou míru optimizmu. My víme, kde nás bota nejvíc tlačí, proto jdeme dále s pokorou pracovat. Hlavy vzhůru, pánové!"

U17
1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905 1:2 (1:2)
Branky: 48. min - 37. Junek (Buneš), 57. Pilát (Melíšek).
1.FK Příbram: Jedlička - Melichar, Hlavatý, Mařšík, Rataj, Straka, Pohořálek, Matoušek, Jandera, Obdržal, Ric. Na lavičce: Jančura, Rozsypal, Skopový, Cettl.
Bohemians Praha 1905: Procházka - Panýrek (50. Pilát), Nátr (78. Nechvátal), Fric, Buneš, Krištof, Zbur, Hašek, Chaluš, Václavík, Junek (50. Melíšek.
Trenér Ludovit Szekeres: "Kultivovaný herní projev v podání obou týmů přineslo utkání mladých Klokanů a příbramských nadějí. Vstup do utkání byl plně v podání domácích. Rychlý pohyb hráčů s přesnou kombinací nabídlo domácím několik slibných možností. Vstřelit branku však nedokázali i díky dobrým zákrokům našeho gólmana Procházky. Půdu pod nohama jsme postupně nacházeli až po uplynutí první čtvrtiny zápasu. První naši střelu na gólmana Jedličku vyslal Panýrek bez většího úspěchu. První branku utkání po individuálním průniku a přesné přihrávce Buneše zaznamenal Junek - 0:1. Branka otřásla herním projevem domácích. Znát to bylo i v úvodu druhého poločasu, kdy
Junek po hezké kombinaci loboval Jedličku, bohužel se třepala jenom boční síť.

Po nešťastném kontaktu míče a ruky Chaluše domácí úspěšnou realizací penalty srovnali stav utkání - 1:1. Náš tým však i po střídání pokračoval v dobrém projevu. Odměnou nám byla vítězná branka Piláta po sklepnutí míče Melíškem - 1:2. Další branka Chaluše po dorážce střely Krištofa nebyla uznaná pro porušení pravidel. Střeleckou chuť předvedl zanedlouho opět Krištof, kdy již překonaného reprezentačního gólmana domácích zachránila spojnice břevna a tyče. Domácí v samotném závěru vyvinuli snahu o srovnání skóre, ovšem bez potřebné přesnosti. Náš tým byl i díky zlepšené koncovce o jeden gól lepším celkem. Pro realizační tým i přítomné bylo potěšením sledovat projev obou týmů, obzvlášť Vás - hráčů vršovické Bohemky."

U16
Bohemians Praha 1905 - FK Hradec Králové 4:3 (2:2)
Branky Bohemians: 14. Kopecký, 33. Farkaš (Hlinák), 54. Vrána (Kopecký), 76. Vrána (Kříž).
Bohemians Praha 1905: Fiala - Nechvátal (52. Machač), Malý, Bára, Jaroš (60. Richtr), Hlinák (66. Pavel), Le Tuan, Stojanovski (53. Kříž), Farkaš, Kopecký (62. Pouzar), Vrána.
Trenér Daniel Korda: "Ve velmi pěkném utkání jsme doma přehráli Hradec, i když jsme dvakrát museli dotahovat náskok soupeře. Byli jsme od počátku aktivnější a šli zaslouženě do vedení, ale během naší ztráty koncentrace soupeř utkání otočil. Přesto jsme ještě před půlí stihli vyrovnat. Dobré utkání pokračovalo i po přestávce, a když jsme si dokázali vytvořit více šancí než soupeř, dotáhli jsme zápas do zaslouženého vítězství."

U16
1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905 5:3 (1:0)
Branky Bohemians: 45. Vrána, 60. Pouzar, 70. Vrána.
Bohemians Praha 1905: Smrčka - Jaroš (51. Nechvátal), Malý, Bára (63. Stojanovski), Kříž (40. Macháč) - Hlinák, Pavel (53. Kopecký), Le Tuan - Farkaš, Pouzak (71. Pollák), Vrána.
Trenér Daniel Korda: "V otevřeném utkání, které se od začátku hrálo nahoru, dolu se ujali domácí vedení po pěkné střele z 25 metrů. My jsme se snažili vyrovnat, ale do poločasu jsme žádnou příležitost neproměnili. Ve druhém poločase vyrovnal Vrána, ale po našich chybách šli dobře hrající domácí do dvoubrankového vedení, které jsme zbytek utkání již jen marně dotahovali."