Kam za Bohemkou přes letní přestávku?

Koukněte se na plán letní přípravy A mužstva a juniorky.

Kam za Bohemkou přes letní přestávku?

Minulá sezona pomalu ani neskončila a již se postupně vyhlíží ta nová. První kolo Synot ligy bude na programu o víkendu 24. - 26. července, ovšem Klokani zahájí přípravu již koncem června, tedy více než měsíc před startem soutěže! Junioři začnou až v pondělí 6. července. Kompletní seznam, kde budete moci Bohemku přes letní přípravu vidět, vám přinášíme na Virtuálním Ďolíčku.

Jak bylo řečeno, svěřenci trenéra Romana Pivarníka zahájí přípravu v pondělí 22. června, tedy ve stejný den, kdy se v Ďolíčku začnou prodávat permanentky na novou sezonu. Ve čtvrtek odpoledne mají na programu první přípravný zápas, a to hned s mistrem Slovenska! Od 18 hodin narazí v Hlinsku na AS Trenčín. O následujícím víkendu pojede áčko, stejně jako v minulém roce, do Benátek nad Jizerou. V deset hodin se střetne s Příbramí, druhou semifinálovou dvojici tvoří Mladá Boleslav a Hradec Králové.

Začátkem července budeme svědky vršovického derby, o tři dny později pojedou Bohemians do Německa na zápas s Norimberkem. Bude následovat soustředění v oblíbených Břízkách, tudíž je tradičně připravený duel s Varnsdorfem. O týden později se střetnou Klokani s Českými Budějovicemi a generálka je na programu s Pardubicemi, to bude již týden před zahájením ligy.

Plán letní přípravy A mužstva:
22. 6. - zahájení přípravy
25. 6. - 18:00 - AS Trenčín (Hlinsko)
27. 6. - 10:00 - 1.FK Příbram (Benátky n/J)
27. 6. - 15:00 / 17:00 - FK Mladá Boleslav / FC Hradec Králové (Benátky n/J)

1. 7. - SK Slavia Praha (Ďolíček)
4. 7. - 15:00 1.FC Norimberk (Norimberk)
6. - 10. 7. - soustředění Břízky
7. 7. - 17:00 FK Varnsdorf (Jablonec-Břízky)
15. 7. - 11:00 SK Dynamo České Budějovice (Uhříněves)
18. 7. - FK Pardubice

24. - 26. 7. - 1. kolo Synot ligy

Junioři, i když jejich soutěž začne s největší pravděpodobností v podobném termínu, zahájí přípravu v pondělí 6. července. Svěřenci trenéra Dalibora Slezáka mají za sebou povedenou sezonu, když skončili, stejně jako áčko, v první polovině tabulky. Jedná se tak o jejich nejlepší umístění v historii Juniorské ligy.

V sedmi dnech mají na programu hned tři zápasy! Po prvním týdnu přípravy jedou na soustředění do Zlína, kde se v nejbližším okolí postupně utkají s Otrokovicemi a se stejně starým výběrem Žiliny. Ve středu 22. července je poté v Nehvizdech čekají Úvaly. Přesný termín zahájení soutěže bohužel v tuto dobu není ještě znám.

Plán letní přípravy juniorky:
6. 7. - začátek přípravy
13. - 17. 7. - soustředění Zlín
15. 7. - 17:30 - Jiskra Otrokovice (Otrokovice)
17. 7. - 11:00 - MŠK Žilina U21 (Baťov)
22. 7. - 17:30 - SK Úvaly (Nehvizdy)