Dětský den s Klokanem

Přijďte s celou rodinou v pondělí 22. června do Ďolíčku!

Dětský den s Klokanem

Blíží se konec školního roku a děti se začínají těšit na letní prázdniny. Fotbalový klub Bohemians Praha 1905 přichystal pro všechny malé i dospívající děti se startem předprodeje permanentních vstupenek v Ďolíčku zábavný program. Vemte s sebou na začátek předprodeje permic i své děti, které se při vašem čekání ve frontě zabaví na náměstíčku. Nebo doražte klidně jen na bohatý program Dětského dne s Klokanem.

Vše se odstartuje v Ďolíčku ve 14 hodin, stejně jako předprodej permanentek. Na děti bude na náměstíčku čekat skákací hrad, lezecká lahev, stolní fotbálek, spousta deskových her vybraných z internetových stránek Halamka.cz, lovec světel, či sprejerská stěna, kterou zařídila společnost Barvy a Laky Hostivař.

U hrací plochy bude poté připraven radar na měření rychlosti kopu od společnosti adidas! Kdo by si chtěl zahrát fotbálek, přímo před hlavní branou stadionu bude připravena fotbalová klec od agentury F. T. G., kde si to budete moci rozdat jeden na jednoho! A to přímo v originálním dresu Bohemians.

Mojenintendo.cz si navíc připraví stánek s konzolí Nintendo Wii U a New Nintendo 3DS, informace naleznete i na Facebook stránce. S klaunem si na pódiu na náměstíčku stadionu budou moci zahrát děti o zajímavé ceny od společností Barvy a Laky Hostivař, Mall.cz a adidas.

Program bude začínat na našem fotbalovém stadionu v Ďolíčku (Vršovická 31) přesně ve 14 hodin. Doražte tedy s celou rodinou! Vstup je volný!