Bohemka na All Stars Cupu

Mezinárodní juniorský fotbalový turnaj opět neselhal!

Bohemka na All Stars Cupu

Mladší dorostenci naposledy nastoupili na mezinárodním turnaji All Stars Cup, který Bohemians spolupořádá v pražském Edenu. Letos se umístili Klokani v silné konkurenci na 14. místě. Hodnocení přináší i trenér kategorie U17 Ľudovít Szekeres: "Famózní turnaj, kterého je náš klub spolupořadatelem, umožnil našemu týmu absolvovat pestrou paletu utkání proti soupeřům z různých zemí světa. Naši hráči vložili do hry svůj um, energii i srdíčko, což jim slouží ke cti. Bohužel, drobné detaily i absence tak potřebného štěstíčka - hlavně při inkasované brance v poslední vteřině utkání s Valencií - nám zamezili naši účast ve finálové skupině o 1. až 8. místo, což byl náš tajný cíl. A i když se nám to nepovedlo, mužstvo za herní projev zaslouží absolutorium. Jelikož naše společná cesta končí, dovolil bych si jménem klubu i svým poděkovat všem hráčům, členům realizačního týmu i rodičům za odvedenou práci, pozitivní přístup a neutichající morální i materiální podporu našeho týmu U-17 a tím i celé naší klokaní rodiny!"

Pátek - základní skupina D
Valencia CF - Bohemians Praha 1905 1:1 (Alberto Rabassó Osuna - Dominik Nátr)
Bohemians Praha 1905 - AS Trenčín 0:2 (Timotej Janček, Tomáš Bošanský)
Borussia Mönchengladbach - Bohemians Praha 1905 0:0

Sobota - skupina E
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 0:0
Bohemians Praha 1905 - HJK Helsinky 1:0 (Dominik Pilát)
Pumas UNAM - Bohemians Praha 1905 1:1 (Ronaldo Aguilar - Dominik Nátr)

Neděle - skupina o 9. - 16. místo
Bohemians Praha 1905 - HJK Helsinky 1:2 (Marek Melíšek - Eetu Vertainen, Lassi Lappalainen)
Chabab Belouizdad - Bohemians Praha 1905 0:1 (Patrik Tomaides)
Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 1:3 (Matyáš Buneš - Antonín Růsek 2, Ladislav Krejčí)

Konečné pořadí
1. SK Slavia Praha
2. FC Porto
3. FC Hradec Králové
4. Valencia CF
5. Hertha BSC
6. Borussia Mönchengladbach
7. AS Trenčín
8. Olympique Marseille
9. Pumas UNAM
10. JEF United
11. HJK Helsinky
12. FK Dukla Praha
13. FC Zbrojovka Brno
14. Bohemians Praha 1905
15. CS Universitatea Craiova
16. Chabab Belouizdad

Součástí turnaje byla i letos charitativní akce. Návštěvníci mohli přispět na nákup speciální elektrické tříkolky SPIRIT pro postiženého žáka ZŠ v Praze 10, Lukáše Kohouta. Na slavnostním zakončení turnaje paní starostka MČ Praha 10 JUDr. Radmila Kleslová předala zákonným zástupcům chlapce šek na 29 279 Kč. Všem, kteří přispěli, organizátoři turnaje moc děkují.

Turnaj ALL STARS CUP 2015 uspořádala sportovní a marketingová agentura All Stars Team s.r.o. ve spolupráci s Městskou částí Praha 10, organizací Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy a fotbalovými kluby SK Slavia Praha a Bohemians Praha 1905. Záštitu nad tímto turnajem převzala primátorka Prahy, starostka Městské části Praha 10 a Fotbalová asociace České republiky.