Bohemka TV: Zápas byl fyzicky náročný

Aleš Škerle a Roman Pivarník hodnotí utkání s Trenčínem.

Bohemka TV: Zápas byl fyzicky náročný

První přípravný zápas Bohemka s Trenčínem prohrála, ale aktéři čtvrtečního duelu z toho nedělali žádnou velkou tragédii. Všichni jsou si totiž vědomi, v jaké fázi přípravy se nacházejí. "Pro nás fyzicky náročný zápas," řekl pro klubovou televizi Bohemka TV obránce Aleš Škerle. "Pro nás to bylo spíše kondiční soustředění," naznačil náročnost přípravy v této fázi Škerle.

"Trenčín za chvíli začíná předkola Ligy Mistrů. Jsou v jiné fázi a je to vidět," zdůraznil rozdíl v přípravě Škerle. "Nějaké dobré věci jsme ukázali, tým se teprve bude ladit," viděl i pozitivní momenty. "My máme za sebou teprve čtyři dny přípravy, které jsou nejhorší," vrátil se Škerle opět k náročnosti prvních dní.

Rozdíl ve fázi přípravy viděl i trenér Roman Pivarník: "Jedna věc je, že Trenčín má obrovskou kvalitu. A druhá, že za čtrnáct dní mu začíná předkolo Ligy Mistrů. My jsme začali v pondělí."

Bohužel již na začátku přípravy chybělo realizačnímu týmu hned několik hráčů. "Chtěli jsme hrát poločas, poločas, ale tolik hráčů jsme neměli," narážel na aktuální absenci Budínského, Vukadinoviče, Mikuše, Havla a Gajiče. Dlouhodobě nemůže Pivarník počítat ani s Krchem a Csechem. "Dali jsme ale šanci našim dorostencům, kteří nezklamali," mluvil trenér o zapojení Blechy a Košaty, potažmo i Hubínka s Žaloudkem.

Pivarník byl s utkáním spokojený. "Chtěli jsme vidět jednotlivé hráče v těžkém zápase. Účel to splnilo." Již nyní můžeme prozradit, že do přípravy se zapojí další hráči. "Mužstvo budeme ještě postupně doplňovat," potvrdil tuto informaci trenér Pivarník.

Bohemka TV