V sobotu v Benátkách, ve středu v Ďolíčku!

O víkendu pojede Bohemka na turnaj, 1. července je na programu vršovické derby.

V sobotu v Benátkách, ve středu v Ďolíčku!

Příprava je již v plném proudu a na svěřence trenéra Romana Pivarníka čekají další tři přípravné zápasy. V sobotu se představí na turnaji v Benátkách, ve středu přivítají v Ďolíčku souseda ze Slavie. Doražte podpořit Bohemku přímo do místa dění, kompletní informace naleznete zde.

V sobotu se Bohemians představí na II. ročníku fotbalového turnaje o pohár starosty města. V Benátkách nad Jizerou se představí mimo Klokanů 1.FK Příbram, FK Mladá Boleslav a FC Hradec Králové. Bohemka celý turnaj zahajuje v 10 hodin duelem proti Příbrami. Od 12 hodin je na programu druhé semifinálové střetnutí mezi Boleslaví a Hradcem.

Boj o třetí místo se odehraje ve tři hodiny odpoledne, finále poté v pět hodin. Od osmi naplánovali organizátoři taneční zábavu k 95. výročí založení klubu. Po celý den bude ve sportovním areálu zajištěno občerstvení a program pro děti. Celodenní vstupné je 80 Kč, na odpoledne se dostanete do areálu za 50 Kč.

Kdo nebude moci dorazit přímo do Benátek, může sledovat na Virtuálním Ďolíčku textový online přenos, který poběží z obou dvou sobotních zápasů. To nejdůležitější z přípravy vám tedy neunikne.

Ve středu je poté na programu velmi zajímavé střetnutí vršovických rivalů. V Ďolíčku bude totiž Bohemka hostit svého souseda z Edenu. Zápas se Slavií začne ve středu 1. července v 17:30. Brány stadionu se otevřou již v 16:45. Držitelé permanentky na sezonu 2015/16, děti do 150 cm výšky a osoby starší 70 let budou mít vstup zdarma.

Zároveň jsme s partnerem klubu společností Fortuna připravili výhodu pro majitele klubové karty Fortuna Klub Plus (Bohemians i Slavie). I ti budou mít vstup na středeční vršovické derby zdarma! Pro ostatní fanoušky platí jednotná cena 100 Kč.

Registrace do projektu Fortuna Klub Plus je velmi jednoduchá. Na jakékoliv pobočce v České republice, tedy klidně i v té ďolíčkovské, se můžete do věrnostního klubu přihlásit. Při registraci stačí uvést, že jste fanouškem Bohemians Praha 1905 a od Fortuny dostanete věrnostní kartu. Poté můžete uplatňovat různé slevy, benefity, či kredity na volné sázky. Ve středu bude všechny tato karta opravňovat k volnému vstupu na utkání Bohemians - Slavia.

Kvůli tomuto utkání bude lehce pozměněna otevírací a prodejní doba předprodeje permanentních vstupenek. Ve VIP prostoru se budou permanentky ve středu 1. července prodávat od 11:00 do 19:30 s odpolední pauzou mezi 16:00 a 16:45, kdy bude celý stadion uzavřený.