Generálka v Ďolíčku!

Klokany čeká v sobotu poslední zápas před startem ligy, přijedou Pardubice.

Generálka v Ďolíčku!

Fanoušci se již těší na start ligy, alespoň o tom vypovídá stav předprodeje permanentních karet. A že se všechno rychle blíží, vypovídá i fakt, že již tuto sobotu přivítá Bohemka doma v Ďolíčku svého soupeře v generálce na start nového ligového ročníku Synot ligy. Zápas proti FK Pardubice začíná v sobotu 18. července od 17 hodin.

Právě fanoušci, kteří jsou již držiteli permanentky na novou sezonu 2015/16 budou mít na tento zápas vstup zdarma! Stejně jako děti do 150 cm výšky a osoby starší 70 let. Ostatní budou u vchodu platit jednotné vstupné 100 Kč. Brány stadionu, stejně jako pokladny ve Vršovické a Sportovní ulici, se otevřeou hodinu před výkopem. Vstupenky si můžete zajistit i přes internetovou síť Ticketportal.

Kdo by měl zájem si pořídit v sobotu permanentku, prodej bude probíhat v sekretariátu klubu v zázemí stadionu. Bude ovšem již nutné zaplatit u pokladen vstup na zápas. Ve fanshopu bude v sobotu navíc spuštěn i předprodej na první mistrovský zápas, který hrají Bohemians proti nováčkovi ze Zlína v neděli 26. července od 17 hodin.

Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice
Ďolíček
18. července, sobota od 17 hodin
Vstupenky v prodeji na internetu