Do Bohemky přicházejí Acosta s Fryštákem

S hráči se klub dohodl, dolaďují se poslední administrativní kroky.

Do Bohemky přicházejí Acosta s Fryštákem

Soupisku A mužstva s největší pravděpodobností rozšíří další dva hráči. Již od června se s Klokany připravuje uruguayský ofenzivní hráč Rafael Acosta. Ten má zkušenosti z tamní nejvyšší soutěže, kde hrál za prvoligový Club Atlético Atenas. Celým jménem Alejandro Rafael Acosta Cabrera přichází do Bohemky na roční hostování. V současné době Bohemka čeká na doručení transferových formalit z jihoamerického fotbalového svazu.

Druhou novou tváří v kabině bude brankář Tomáš Fryšták, který bude u nás ve Vršovicích na ročním hostování s opcí na přestup ze Slovácka, se kterým jsme také na podmínkách dohodnuti. Fryšták se v nedávné době např. uvedl ve velmi dobrém světle na neoficiálním mistrovství Evropy hráčů bez angažmá, kde zástupci České republiky zvítězili ve finále nad Španělskem po pokutových kopech.

Vše nasvědčuje tomu, že do nedělního úvodního zápasu (doma se Zlínem) se vše stihne a Bohemka dokáže oba dva hráče zaregistrovat. „Věříme, že už i ty poslední zbývající administrativní krůčky budou dořešeny a tudíž, že brankář Fryšták i hráč Acosta budou opravdu platnými hráči A mužstva, které se po loňské úspěšné sezoně poměrně hodně mění," okomentoval změny v kádru ředitel klubu dr. Ladislav Valášek.

"Věříme také, že svým poctivým a odhodlaným profesionálním přístupem naplní nejen požadavky trenérů a vedení klubu, ale rovněž získají sympatie všech našich fanoušků i respekt u soupeřů,“ dodal Valášek. Acosta bude nastupovat s 16, Fryšták si vybral 30.