Od zítra v prodeji magazín 1905 Klokan

I při prvním letošním utkání bude k dispozici klubový bulletin.

Od zítra v prodeji magazín 1905 Klokan

V neděli v 15:30 se otevřou brány stadionu a ve stejný čas půjde do prodeje i klubový magazín 1905 Klokan. K dispozici bude ve fanshopu, v pojízdném fanshopu a v prodeji bude i u kamelotů před stadionem a na pokladnách stále za stejnou cenu 20 Kč.

V prvním čísle naleznete shrnutí celé letní přípravy. Reportáže a statistiky ze všech zápasů, podrobný článek z generálky, která proběhla před týdnem v Ďolíčku proti Pardubicím a hráčskou statistiku. Můžete si prohlédnout novinky z fanshopu, ale v magazínu vás budeme informovat i o veškerých klubových aktualitách.

Jestli máte zájem založit si svůj vlastní fanklub, popřípadě se připojit k ostatním fanouškům Bohemky ve vašem městě, i tyto informace naleznete v zítřejším prvním čísle. Navíc vám představíme fanklub z Loun v rozhovoru s jeho prvním předsedou Luďkem Roflíkem.

Ale to není vše. Na padesáti stránkách naleznete i důležité informace o našem nedělním soupeři. Reportáž z posledního vzájemného střetnutí i vzpomínku na památný duel, kdy si první ligovou trefu připsal Radek Sňozík. Pořiďte si magazín 1905 Klokan, který je již od zítra v prodeji za 20 Kč.