Pivarník: V každém aspektu něco chybělo

Roman Pivarník a Bohumil Páník hodnotí první letošní ligový duel.

Pivarník: V každém aspektu něco chybělo

Úvodní slovo na pozápasové tiskové konferenci měl trenér hostů Bohumil Páník.

"Věděli jsme, že tady na Bohemce je prostředí, které slibuje válku do poslední minuty," jal se začít své hodnocení: "A na to jsme mužstvo připravovali."

Ve svém stručném proslovu krátce okomentoval i průběh utkání: "První půlka byla od nás ofenzivnější, což je pochopitelné." Slova našel i ke druhému poločasu: "Po nasazení dvou hrotů nás domácí zatlačili, ale my obstáli. A když neobstáli hráči, zaslouží absolutorium brankář Holý, jsme rádi, že nás před sezónou posílil ze Sparty," zakončil svoje povídání kouč hostů.

Následně před zástupce tisku přišel trenér Klokanů Roman Pivarník. 

Ten začal svou řeč hned rozborem utkání: "Musím říct, že z naší strany, hlavně po inkasovaném gólu, nebyl zápas ideální." 

A příčiny hned začal vyjmenovávat: "Chyběl mi tam klid na míči v ofenzivě, podržení balónu. Byli jsme daleko od sebe, a tím pádem vůbec neměli odražené míče," viděl lodivod Bohemians důvody neúspěchu.

"Gól nám hodně uškodil v tom, že někteří hráči ještě více znervózněli," komentoval výkon svého družstva: "Měli jsme tam nějaké příležitosti, ale do vyložených šancí jsme se nedostávali."

"Ve druhém poločase jsme změnili rozestavení na 4-4-2, ale výsledkový efekt nám to na konci nepřineslo, v každém aspektu dnes něco chybělo" pravil na závěr Roman Pivarník.