Permanentkáři byli odměněni

Hrálo se o mnoho zajímavých cen, Klokan vylosoval deset šťastlivců!

Permanentkáři byli odměněni

Při zahájení předprodeje permanentek Bohemka spustila i velkou slosovací soutěž o velmi hodnotné ceny, které věnovali do soutěže partneři klubu. Bohemians si velmi váží svých fanoušků a jednu z největších skupin, tedy přímo permanentkáře, chtěl klub určitým způsobem odměnit. Proto bylo ve spolupráci s partnery a sponzory vloženo do soutěže deset velkých cen!

Hrálo se o vouchery od společnosti Mall.cz pro kategorii Móda, o zájezd na Audi Cup do Mnichova od agentury Czech sport travel, automobily na víkend propůjčil Hyundai Centrum Praha a Autokomplex Menčík a dvě letenky věnovala do soutěže i Letuška.cz.

Mezi šťastnými vylosovanými výherci byli tito permanentkáři: Jiří Pomikáček, Jaroslav Kliner, Jiří Fialka, Rostislav Pálek, Václav Vandrovec, Vojta Šimáček (všichni vouchery od společnosti Mall.cz), Edita Fadlerová (zájezd na Audi Cup od agentury Czech sport travel), David Šíma (automobil na víkend od společnosti Autokomplex Menčík), Stanislav Veselý (automobil na víkend od společnosti Hyundai Centrum Praha) a Jana Kadlečková (dvě letenky od Letuška.cz).

Ti fanoušci, kteří byli vylosováni a nebyli v neděli přítomni na stadionu budou zkontaktováni a vouchery jim budou předány později. Všem blahopřejeme!