Bohemka TV: Bod bereme

Zdeněk Zlámal a Roman Pivarník zhodnotili zápas v Jablonci.

Bohemka TV: Bod bereme

Vedli jsme dva jedna a já věřil, že tady dokážeme vyhrát,“ začal s hodnocením Zdeněk Zlámal. Před utkáním by bod brali zřejmě všichni. „Měli spoustu šancí, takže si myslím, že z Jablonce bod dobrý,“ viděl nedělní zápas pozitivně brankář Bohemians.

Na Střelnici si Zlámal připsal několik dobrých zákroků. „Docela mi zatrnulo u hlavičky Beneše, jak jsem to vytlačil na břevno,“ popsal nejtěžší zákrok večera. „Měl jsem štěstí,“ dodal s úsměvem.

Domácí ve druhém dějství přitlačili Klokany ke svému vápnu. „Bylo tam hodně centrů, závarů. Ve druhém poločase jsme to, až na ten gól, docela přežili,“ potvrdil Zlámal. „Když vezmu ty šance, tak bod bereme. Měli bychom být pokorní,“ uzavřel.

K hodnocení utkání přišel před kameru klubové televize i trenér Roman Pivarník: „Viděli jsme hodně těžký a složitý zápas. Myslím si, že z taktického hlediska a bojovností jsme ho zvládli,“ byl se zápasem spokojený.

Předzápasové cíle byly jasné: „Chtěli jsme být nebezpeční dopředu a zlobit.“ Po remízovém střetnutí a především po dvou vstřelených brankách bylo jasno: „Myslím si, že se nám to v zápase dařilo.

O to více mrzí inkasované branky. „Je škoda, že jsme dostali gól z penalty a druhý po tečovaném míči.“ Po utkání ale vládla pozitivní nálada: „Určitě spokojenost, všichni jsme viděli, jak ten zápas vypadal.

Bohemka TV