Tipovačka s Fortunou na Facebooku!

Soutěž pro majitele klubových karet Fortuna, vyhrát můžete až 900 Kč!

Tipovačka s Fortunou na Facebooku!

Ve středu večer byla na oficiální Facebook stránce Bohemians Praha 1905 zveřejněna soutěž partnera klubu, společnosti Fortuna. V tipovačce mohou fanoušci Bohemky, kteří vlastní klubovou kartu fanouška Bohemians, vyhrát až 900 Kč. Stačí si pouze tipnout výsledek a posledního střelce utkání a napsat svůj tip do komentáře pod zveřejněný příspěvek.

Pravidla soutěže:
1) Tipuje se přesný výsledek utkání a střelec poslední branky utkání.

2) Každý uživatel může tipovat pouze jednou a svůj tip nesmí zpětně editovat. Tip musí být přidán nejpozději do začátku zápasu!

3) Vítězem se stávají tři uživatelé, kteří správně trefí kombinaci přesného výsledku a střelce poslední branky zápasu.

4) V případě, že tuto kombinaci trefí více než tři soutěžící, rozhoduje o výhercích čas podání tipu (čím dříve, tím lépe), kdy výhru berou tři nejrychlejší a podělí si jí rovným dílem (každý 300 Kč). V případě, že správnou kombinaci trefí dva soutěžící, získává každý z nich výhru 450 Kč, v případě jednoho správně tipujícího je pak výhra 900 Kč.

5) Výhra je v podobě bonusu na sázkařské konto u společnosti Fortuna, je nepřenosná a podmínkou připsání výhry je vlastnictví Karty fanouška Bohemians 1905 od společnosti Fortuna. Bonus bude v takovém případě připsán výherci na jeho herní účet vedený u Fortuny a to do nejpozději do 48 pracovních hodin od času, kdy zástupce Bohemians 1905 oznámí klientská čísla výherce (výherců) pověřenému zástupci Fortuny.

6) Nemáte-li účet u Fortuny, registrujte se zde a požádejte na pobočce o Kartu fanouška Bohemians 1905.