Blecha podepsal s klubem dlouholetou smlouvu

Klub Bohemians Praha 1905 si pojistil služby mládežnického talentovaného fotbalisty.

Blecha podepsal s klubem dlouholetou smlouvu

Čerstvě osmnáctiletý Filip Blecha podepsal dnes v Ďolíčku s klubem tříletou smlouvu. „Jsme rádi, že jsme s naším odchovancem podepsali dlouholetý kontrakt a pojistili si tak jeho služby minimálně na další tři roky,“ řekl pro klubový web místopředseda představenstva Vladislav Suchý.

Filip Blecha přestoupil v roce 2007 do Vršovic a od té doby působil v mládežnických kategoriích. Před letošní sezonou se připojil k A mužstvu a absolvoval s ním přípravu, ve které na sebe svými výkony upozornil. „Věříme, že se po lehčím zranění, které utrpěl na konci letní přípravy, dostane brzy do formy, která by mohla odpovídat jeho případnému nasazení v letošním ročníku Synot ligy,“ představil vidinu možného posunu Vladislav Suchý.

Znamená to pro mě vstup do velkého fotbalu. Jestli dostanu šanci, budu se ji snažit využit,“ popsal své pocity Filip Blecha. Talentovaný záložník působí ve Vršovicích již osm let. „Občas jsem si říkal, že je možné se dostat do áčka. Snažil jsem se pro to udělat maximum, ale vyloženě jsem to neřešil,“ pokračoval levonohý talent z Vršovic. „Otec mě odmala podporuje, byl snad na každém mém utkání. Jemu i celé mé rodině, která mi po celou dobu pomáhala, patří velké dík,“ nezapomněl Blecha ani na svoji rodinu.