Magazín, akce ve fanshopu a křest autobusu

O čem si přečtete v klubovém magazínu a na co se můžete v sobotu těšit?

Magazín, akce ve fanshopu a křest autobusu

Magazín 1905 Klokan prošel oproti minulým číslům k výraznému zlepšení! Po změně tiskárny se zlepšila kvalita papíru, tudíž bulletin působí lepším dojmem. Cena je ovšem zachována, od kamelotů a ve fanshopu si ho můžete koupit za 20 Kč. Tentokrát uvnitř naleznete rozhovor se zahraniční akvizicí Rafaelem Acostou. Zjistíte původ jeho celého jména, jak se aklimatizuje v Čechách a kdo mu v klubu nejvíce pomáhá.

Nechybí ani reportáže z posledních zápasů, uvnitř magazínu naleznete plakát hrdiny posledního utkání Zdeňka Zlámala. Pokračujeme v seriálu představování oficiálních klubových fanklubů, tentokrát jsme zavítali do toho nejvzdálenějšího, do Slavičína. To vše a mnohem více pouze za 20 Kč.

Zároveň se ve fanshopu můžete těšit na zajímavou akci. S kuponem ze sobotního magazínu získáte při nákupu dvou osušek ručník zdarma. Navíc byl doplněn oblíbený sortiment, který fanoušci vyprodali. Do prodeje se tak vrací polo triko s výšivkou a mikina s nápisem Bohemians. Při nákupu jakékoliv sklenice si můžete navíc pouze v sobotu nechat u našich rytců zdarma vyrýt své jméno, přezdívku nebo monogram. Tato nabídka bude platit pouze při sobotním utkání s Příbramí. Navíc do prodeje půjde týmový plakát pro sezonu 2015/16, či školní rozvrh.

A mužstvo k příštímu venkovnímu utkání, což je pohárový duel v Hradci Králové, vyrazí se zbrusu nově polepeným autobusem. Jeho oficiální křest si klub naplánoval na sobotní duel. Samotný akt proběhne na náměstíčku v 16:30, kde bude nový autobus také vystavený. Na jeho přesný design se můžete těšit před sobotním zápasem.

Družstvo fanoušků Bohemians společně se společností KangaROOS a MALL.CZ spustili na internetových stránkách prodej exkluzivních bot určené pro fandy Bohemky. Tenisky si můžete pořídit navíc se slevou 300 Kč po použití voucheru od společnosti MALL.cz, který dostal každý letošní permanentkář.