Bohemka TV: Rozhodla ojedinělá šance

Pro klubovou televizi hodnotili zápas Jindřišek s Pivarníkem.

Bohemka TV: Rozhodla ojedinělá šance

Po utkání přišel pro klubovou televizi hodnotit zápas kapitán Josef Jindřišek: „Myslím si, že v dnešním zápase bylo Slovácko k poražení. Minimálně bod jsme tady měli uhrát.“ Okamžitě věděl, kde byl největší problém. „Rozhodl první poločas. Na začátku jsme nehráli špatně, ale pak jsme od dvacáté minuty přestali hrát a Slovácko se dostalo do jediné šance,“ jasně poukazoval na minimum šancí domácích. „Druhý poločas jsme měli více ze hry, bylo tam ale málo zakončení,“ poukázal na zlepšený výkon Klokanů ve druhém dějství.

Právě Jindřišek byl u inkriminovaného momentu ze 36. minuty. „Šel jsem do skluzu a už jsem na míč nedosáhl. Trefil to tak smolně pro nás, že na to (Zlámal) už nedosáhl,“ popsal inkasovaný gól kaitán Jindřišek.

Pro Bohemka TV hodnotil smolný zápas i trenér Roman Pivarník. „Zápas jako přes kopírák, prohra o jeden gól,“ litoval čtvrté letošní porážky o jedinou branku Pivarník. Především ho mrzela inkasovaná branka. „Obyčejný nakopnutý balon za stopery,“ řekl pro Bohemka TV.

I Klokani měli obrovskou příležitost ke srovnání skóre. „Z vyložené šance ale gól nedáme,“ byl Pivarník smutný. Narážel na Hubínkovu trefu ze 70. minuty. „Dostal to krásně naservírované, trefil gólmana a ten to nešťastně vyrazil, že jsme nedali gól do prázdné branky,“ popsal dělovku mladého záložníka.

Celé hodnocení můžete sledovat na internetové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV