Kdo vyhraje anketu Hráč měsíce ZÁŘÍ?

Vyberte hráče A mužstva v klubové anketě na oficiálních stránkách.

Kdo vyhraje anketu Hráč měsíce ZÁŘÍ?

Skončil další měsíc a vy budete mít možnost zvolit na oficiálních klubových stránkách nejlepšího hráče měsíce A mužstva. V celoklubové anketě máte v kategorii Muži hlasovací právo pouze vy, fanoušci. Hlasujte na hlavní stránce!

Stejnou anketu vyhlásil klub i v mládežnických mužstvech. Šéftrenéři ve svých úsecích vyberou vždy jednoho hráče, který si toto ocenění v daném měsíci nejvíce zaslouží. Kategorie jsou celkem čtyři, vyhlašovat budeme tedy Hráče měsíce u přípravek (kategorie U5 - U11), žáků (U12 - U15), dorostenců (U16 - juniorka) a mužů (A tým). Hráče u mládeže vyberou trenéři daných mužstev, u dospělé kategorie máte hlasovací právo pouze vy!

Hlasování bude probíhat na Virtuálním Ďolíčku do středy 7. října.

NOMINACE v anketě Hráč měsíce - ZÁŘÍ, kategorie: Muži

1. Jhon Mosquera
I přes nepříznivé výsledky byl kolumbijský záložník při zápasech aktivní. V Teplicích dostal za úkol jako střídající hráč oživit hru, v Uherském Hradišti naskočil již od začátku a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Poslední říjnový den nastoupil v Hradci Králové k pohárovému zápasu taktéž v základní sestavě a do vápna soupeře posílal jeden centr za druhým.

2. Lukáš Pauschek
Stálice v sestavě Romana Pivarníka. Na pravé straně obrany je velmi spolehlivý a aktivní směrem dopředu. Pro pohárový duel bylo v úmyslu pošetřit jeho síly, ovšem kvůli zranění Havla nastoupil v Hradci Králové již v prvním poločase. Do nominace se dostal podruhé za sebou.

3. Zdeněk Zlámal
Stejně jako jeho spoluhráč Pauschek, i Zlámal se do naší klubové ankety dostal podruhé v řadě. Navíc brankář Klokanů obhajuje srpnové vítězství. Ve třech zářijových duelech, do kterých nastoupil, neudělal žádnou chybu. I přesto bohužel inkasoval a na letošní čisté konto zatím čeká.

Nominace do ankety Hráč měsíce ZÁŘÍ