EXHIBICE: Fotbal vs. Florbal

V úterý odpoledne nastoupí fotbalová Bohemka proti té florbalové!

EXHIBICE: Fotbal vs. Florbal

EXHIBICE: Fotbal vs. Florbal
EXHIBICE: Fotbal vs. Florbal
Při reprezentační přestávce a před důležitým zápasem s Baníkem Ostravou se zajdou hráči A mužstva odreagovat. Na programu je totiž exhibiční zápas. Proti sobě nastoupí velká jména! FbŠ Bohemians proti Bohemians Praha 1905, tedy velmi úspěšný florbalový oddíl na jedné straně, naproti němu fotbalový klub s bohatou historií. V úterý 17. listopadu od 17 hodin proti sobě nastoupí ve sportovní hale Děkanka dva týmy vyznávající zelenobílé barvy v čele s maskotem Klokanem!

Exhibiční střetnutí je na programu hned po florbalovém extraligovém utkání žen mezi Bohemkou a Ostravou (zápas žen začíná v 15:00). Jedná se tedy o stejný souboj, který čeká fotbalová Bohemka následující sobotu 21. listopadu v Ďolíčku od 17:00.

Tváří projektu se stali oba kapitáni! Josef Jindřišek nastoupí v roli nehrajícího kapitána, na druhé straně bude v zelenobílém dresu bojovat kapitán florbalové Bohemky Vojtěch Bagin. A aby byl souboj co nejspravedlivější, střetnou se týmy ve florbale i ve fotbale, tedy přesněji řečeno ve futsale. Na návštěvníky čeká doprovodný program.

Příjemná atmosféra mezi Klokany a netradiční pohled na florbalové i fotbalové hráče. To a mnohem více vám může nabídnout úterní exbibice FOTBAL vs. FLORBAL! Vstup na obě akce, takže i na závěrečnou exhibici, bude zdarma.

Úterý 17. listopadu od 17:00
sportovní hala Děkanka
Děkanská vinice I. 987/5, Praha 4